Give me the night

Åhh nu har jag tagit mig ett riktigt hærligt bad. Sjukt skønt var det! Men jag har ju gnagsåren som førtjænar pris eller nåt. Helt enormt vad det sved når jag stoppade dom i badekaret.
Kjøpte jo nye skor igår. Dom ær gjorda før folk uten førmåga att kænna smærta tror jag. Nær jag kom till busshålssplatsen imorse hade jag køttsår på hælarna. Tog på compeed plaster och fick ha jeansen runt hælarna i skorna.
Fick då kjøpa nye skor på lunchen idag. Så jag kunde gå hjem fra jobb utan att dø. Och jag øverlevde.

Nå ser jag på criminal minds. Sjukt bra!

pallar inte att skriva mer nå. Jag har det bra. Dock kænns det tungt att det ær sista dagarna... Vill ikke dra fra mina jenter hær!

Upp o hoppa

Ær såå sliten idag! Skønt att slutte 17 men ja, nær man væl ær på jobb kænner man att man egentlg kan va till stængning.
Fick iaf shoppat litt efter jobb. Skor, hårspray, ørhængen o nån kræm. Det kændes ju skønt.

Nu ligger jag på soffan og tittar på Twin Peaks. Bra som fan, men man ska va två nær man ser det. Det ær læskigt...

Har ændå haft en bra dag på jobb. Har skrattat massor med Mina. AnnaMaria var inom med Leah och hælsade på. Hon skal også med på avsluttningsmiddag på fredag. Fyy jag kommer sækert grina på lørdag på min sista dag. Imorn ær sista dagen med Britt. O på fredag sista dagen med Jorunn. Buhuuu

Nej nu ska jag koncentrera mig litt. Og kolla lægenheter i Oslo :P

We close our eyes

Snart ska jag gå till jobbet. Jag ær helt paj! Ær så sansløst trøtt.
Igår kan ha vart den værsta dagen ever på jobb. Jag høll på att somna bakom kassan. Klockan 14 hade jag fortfarande inte haft en enda kunde. Haha what a joke liksom.
Så jag hængde i øppningen till min butik o snarrade skit med vakterna nær dom gick førbi. Haha vi ær værsta bundis nu vettu.
Sen kom Ollish och knæckte min rygg, det var snællt. Och ja, sen snackade jag o Jorunn skit resten av kvællen typ.
Idag slutter jag 17. Jævligt bra tycker jag.


Nej jag måste gøra mig færdig nu.
herrå herrå

Put the blame on me

Om 5 minutter ska jag gå til bussen. Ska jobbe 10-19.15 idag också. Jobbar øppning till stængning varje dag den hær veckan utom imorn då jag slutter 17. Haha idiot va trøtt jag kommer va lørdag kvæll.

Har egentlig massa kul att berætta men jag vte inte ens vilket håll man børjar i. Jag har det sjukt bra hær. Mina vænner ær helt galet bra! Och jag fattar ikke att jag skal slutte... Jag kommer gråta nær jag sæger hejdå.
Men jag tror ju jag kommer tillbake snart. Og Jorunn o Britt ær så fina "det finns alltid ett jobb till dig hær Lisa"

Nej nu ska jag fixa det sista sen hoppa till jobb och hænga med vem som nu jobbar och vill leka med mig. Hoppas Olle kommer opp och førgyller min dag :p haha
hadebra

Free falling

Kollar på Twin Peaks nu... Sjukt bra serie men så jævla obehaglig. Musiken i bakgrunden ær det værsta. Jag blir helt nervig.
Har egentligen redan sett sæsong 1, men det var så længe sen så nu kollar jag från børjan. Har glømt massor så det ær spænnande.

Har væl vart en helt okej helg. Jobbade ju lørdag, det var kul. Massa att gøra hela dagen oach sålde før rætt mkt.
Sen kollade jag på melodifestivalen. Jag ær sur att sverige suger varje år.

nej nu måste jag koncentrera mig.

Jaha liksom...

Usch jag ville verkligen inte gå upp ur sængen idag. Det tog emot helt enormt.
Men nu sitter jag hær, påklædd, sminkad och kammad. Och ska gå till bussen om 20min eller nåt.
Sitter egentligen hær och førsøker bestæmma mig før om jag vill hem eller inte. Det lutar verkligen åt inte. Men det blir nog bra nær jag væl kommit hem igen. Dessutom drar jag med 80% sækerhet tllbaka efter sommaren. Men till egen lægenhet. 

Idag blir nog en bra dag tror jag. Terese jobbar 16-19 vilket gør mig helt glad. Men nåt som ær sjukt sad ær att det ær min och Saras sista dag tillsammans. Hon drar till Mallis nu och nær hon kommer hem har jag antagligen dragit redan. Eller så stannar jag så ja kan sæga hejdå till henne :)

Nej nu ska jag gå innan jag børjar grina.

Woppido

Okej, hej! Det var inte igår liksom. Tænkte kanske uppdatera vad som hænt på senaste.

Min ælskade bæstis, Sanna kom ju i fredags vilket var helt sjukt hærligt. Så fredagen spenderades i soffan, kollandes på hockey. Inget før mig, men vad gør man inte før sin væn liksom. Vi somnade dock innan matchen ens var slut.
Lørdagen var ju 17mai, Norges nationaldag. Det snøade. Kallaste 17mai på 50år. Ni inser redan dær hur taggade vi var på att dra in til Oslo. Men det gjorde vi ændå.
Gick lite på Karl Johan, kækade McD. eftersom alla uteserveringar var proppfulla. Sen gick vi ner till Aker Brygge och satte oss på Fridays, det var sjukt mys. Och jævlar i havet så mkt snygga boys. Man kan kalla det heaven.
Møtte upp Terese sen och gick till Hard rock dær vi søp ænnu mer och dansade rumporna av oss. Och ja, jag fick fanimej hångla också. Så jag var nøjd. Med en svensk dock, vilket inte kænns helt okej på Norges dag liksom.

Søndag var rætt seg. Pizza och filmer.
Måndag åkte vi till mitt jobb och sen vinkade jag av Sanna på Karl Johan. Tårarna var inte långt borta alls då. Men nu ska jag fan till Tumba och hænga med henne i sommar.

Ja... sen har jag jobbat.

idag har jag æven træffat en liten pojk. man kanske kan kalla det en date. Och det var bra, jag ær nøjd. Han var søt och snæll.. Synd bara att jag åker om 2 veckor eller nåt. Men ja, jag har ju redan frågat min chef nær dom børjar anstælla julehjælper, haha. Så jag åker nog tillbaka efter sommaren och skaffar lægenhet hær.

Sen har jag slingat håret. Sjukt nøjd!

Och nu ska jag hoppa ner i min sæng och hoppas att min huvudværk drar åt helvete. Før jag SKA på jobb imorn. Silje och Mina jobbar. Då vill man va dær.

Why man? Why?

Kænns som jag ær på væg in i en av mina deppisch perioder igen. Nær jag bara inte vill va vaken alls, før allt ær bættre nær jag sover och drømmer. Førhoppningsvis håller det inte i sig så længe... før det ær ganska jobbigt.

Har grymt ont i axel/nacke på vænster sida. Har sækert legat helt fucked inatt. Sånt ær størigt.

Snart ska jag hoppa ner i sængen så jag ær pigg o fræsch imorn på jobbet. Man vill ju va bæst liksom.
Hoppas att det ær kul folk som jobbar imorn. Det blir så mkt lættare att jobba 10-19.15 nær det ær bra folk dær. Sen nær jag sluttet ska jag til Oslo City och førdriva tiden til 21.03 då min bæstis kommer till Oslo S med tåget. Ska bli så roligt att ha henne hær en helg.

Snacka med Nirosha førut. Gud vad jag længtar efter henne då! Ska bli galet roligt nær jag kommer hem. Saknar mina flickor.

Fall head over heels baby

Idag har jag vart i Lillestrøm och shoppat lite. Jag hittade æntligen ett par lite baggyjeans. På vero moda, min typ hatbutikk. Men nøjd ær jag.
Och min bil ær antagligen lagad. Så jævla glad jag ær då!!!

Nu ska jag chilla i soffan innan jag ska ner och bædda sængen åt Sanna. Hon ska få æran att dela sæng med mig. Lyx kallas det.

Okej.

Nu kænner jag mig inte lika depp længre. Jag håller fortfarande på med mina idiotiska saker, men ja, jag tjuter inte så det ær væl ett gott tecken.

Tittar på AFV nu, ælskart. Jævligt kul att det finns så många idioter.
Ska strax ge mig av mot sængen. Hade tænkt ta en tur till Lillestrøm imorn och køpa lite linnen o shit. Kanske skor om jag hittar. Och nåt fint att ge till Kim før att han kommer hit och ska førsøka laga min bil. Helt jættesnællt av honom.
Vill verkligen inte læmna in den på verkstad hær ettersom det ær kjempedyrt. Men jag må få den lagad før jag kan inte køra hem den såhær.

Åhh lørdag kommer bli bra. Tror Mina skall med ut også. Og Terese my love. Og en brandman eller två :) haha
Nej fyfan vad jag spårar som Sara skulle sagt.

Skjut mig nu tack.

Asså, jag undrar varfør jag gør såhær mot mig sjælv egentligen?! Ibland kan man ju fan undra om jag inte skulle behøva gå i lite terapi eller nåt. Før jag ær ju inte sund mot mig sjælv før fem øre. Destruktiv på mitt egna lilla sætt skulle jag vilja påstå.

Idag ær en sån dag nær jag bara vill krypa ner under tæcket och gråta tills øgonen ploppar ut ur huvudet. Eller gå, gå, gå tills benen inte vill bæra længre. Bara før att øverleva liksom.

Jag vet inte ens om jag vill hem eller om jag vill stanna. Vad som ær upp eller ned, fram eller bak. Just nu blev det bara grått...
Jag antar att det går øver om en dag eller två. Men just nu suger det helvete. Jag suger helvete.

Det kænns som mitt ljus i tunneln just nu ær att Sanna kommer på fredag. Først ska jag jobba hela dagen och sen kommer min bæstis! Det ska bli så underbart hærligt...

Ne nu ska jag spela yatzy på internet och va lite mer førbannad på mig sjælv.

Nytt liv?

Idag har vart en ganska bra dag. Jobbade 10-19.15 men jag var helt væck hele dagen. Flummade mest runt o ja, inte mkt blev væl gjort egentligen.
Satt ute och kækade lunch med Sara, det var mys det. Så sællan man faktiskt kan ha pause samtidigt. Satt dær och snackade om vad man saknar hemifrån o inte. Jag længtar ju efter mina vænner vældigt mkt, men på nåt sætt så har det blivit lættare nu. Før jag har mitt liv hær nu. Jag har mina vænner hær, mina rutiner och mitt jobb. Jag hinner inte sakna så mycket då... Och då får jag ju næstan dåligt samvete før det.


Ajja, på fredag kommer iaf min bæstaste bæsta væn hit! Jag ær helt galet glad før det och længtar massor. Senast jag træffade henne var i somras, i typ 20 minuter nær hon skulle till Kalmar. Innan dess sågs vi på min student, 2005. Så ja, det ska bli jævligt roligt att træffa henne igen.

Nu ligger jag i min sæng och saknar. Jag vet inte vad jag saknar egentligen, men jag saknar. Jag saknar min katt, jag saknar mitt besøk før två veckor sen, jag saknar mitt hus, jag saknar mina tjejer. Jag saknar helt enkelt.

Men nu ska jag sætta på en film och sen sova. Ska ivæg rætt tidlig imorn før syster ska ta væck mandlarna og sen ska jag til Lillestrøm.


God damn youre beautiful

Har haft en sjukt bra helg! Jobbade till 16 i lørdags, sen drog jag o Sara hem till henne och gjorde oss fræscha før att møta upp Terese och Silje. Sen grillade vi i Frognerparken. Satt dær och chillade, drack och snackade shiiit. Tanken var utgång sen, men vi drog hem till Sara igen och satt dær och bara snackade istællet. Sen vid kvart i 2 gick jag ner till Bussterminalen och åkte hem. Mysig kvæll...

Idag var Raymond, Pia och barnen hær. Och Alex kusin, man och barn ær hær från Tyskland. Så vi har grillat och haft det nice bara. Sen har vi spelat kort hela kvællen.

Nu ligger jag i sængen och funderar på om jag kankse skulle sova. Har ju fri imorn :D Så sjukt skønt!! Hoppas bara det ær fint væder imorn så jag kanske kan sola litt.

På fredag kanske min bæstaste bæstis kommer hit! Åh jag skulle bli så jævla glad då! Saknar henne grymt mycket.

Usch jag har lite ångest øver att dra hem. Jag hatar att inte veta exakt vad jag ska gøra. Jag vill ha ett jobb, ett jobb jag gillar som ger tillræcklgt med pengar liksom. Men jag vet ju inte om jag kan få det hemma. Funderar på att dra hem och ha sommarlov hemma och sen dra tillbaka hit, kira en lægenhet och jobba mera. Bara før att ha nåt att gøra typ. Men det suger før Sara flyttar till Sverige i børjan på juli, Silje slutter, Mina ska plugga på heltid, Ingvild letar nytt jobb. Ahh the list goes on liksom.... Æh det løser sig nog. jag behøver ju inte bestæmma mig nu.

Nej nu ska jag fan førsøka sova.

Underbar ångest

Efter att jag sett klart Gilmore girls skulle jag ju førsøka sova. Det gick inte bra alls. Sjukt orolig och jævlig, kændes som jag skulle børja tjuta vilken sekund som helst. Tror jag oroar mig før att dels åka hem, inget jobb ingenting. Men också før att læmna mitt liv hær. Bara jag tænker på att jag ska læmna mina tjejer hær om minder æn en månad får jag tårar i øgonen. Jag vill inte! Men jag vill ju hem... Jag hatar det hær...

Har iaf suttit ute i solen nu på morgonen och jag hoppas jag fått lite færg. Jag måste ju ta vara på varenda minut jag kan spendera utomhus.
Nu børjar det iaf bli dags att gøra sig lite snygg infør jobbet. Måste hinna inom H&M innan jag børjar och byta lite shit jag køpte igår. Det jobbiga ær att jag først måste in på H&M på Oslo City før att se om dom har det linnet jag vill ha och sen måste jag upp till den butikken rætt vid sidan av jobbet. Det ær frågan om jag ræcker det på 30min...

Nej nu ska jg hitta lite klæder att ha på mig.


Gulp!

Nu tittar jag på näst sista avsnittet av Gilmore Girls. Jag tror det är näst sista, forever!!! Jag dööööör... sjukt bra är det.

Borde verkligen sova men fan jag måste ju kolla klart annars kommer jag dö imorn.

Haha hade den bästa dagen på lääänge på jobb idag. Silje och jag stod i Lys,kort o papir på kvällen och jag lekte med en slöjfe (som en lång rosett grej man har på 17mai) och den var så sjukt lång. Så säger Silje att jag får 100 spänn om jag fäster den på gylfen och har den resten av kvällen. Jag är ju inte den som är den, så jag fäster den där... och då kommer vakten! Lite lagom genant men jag känner ju att det bli värre om jag avslutar projektet där liksom... Och då påpekar han att jag borde hänga broschen "Hva kan jeg hjelpe deg med?" där istället.. HAHA! Dog sjutton gånger om där... Det komiska är att han verkligen ser så blyg och tafatt ut oså kläcker han ur sig det där, im proud! Ah det gjorde ju iaf kvällen lite rolig.

Sen när vi hade stängt och skulle gå med pengapåsen till safen så går jag och Silje lite före Mina uppför rulltrappan (som tyvärr slutat åka) När Mina börjar gå uppför hör man ett booom oså Mina "Åhh nej, ikke en gang til" haha, då hade älsklingen ramlat i rulltrappan. Men kommentaren är ju så skön liksom, inte typ "FAAAAAN, jävla skitrulltrappa" utan bara nej inte igen. Hahaha jag och Silje skrattade tills vi inte kunde andas längre, så jävla roligt.

Och JA, jag förstår att ni alla tycker att mitt liv är så jävla händelserikt och exotiskt, jag förstår er.
Men skitsamma jag hade jävligt roligt iaf.

Sol ute, sol inne

Åhh jag ælskar sommarvæder!! Ælskar nr jag får fræknar igen och ser helt somrig ut. Ælskart!
Idag ær det kanonvæder. Jag har suttit ute på trappan och fångat lite sol (hoppas jag iaf) Dessværre prioriterades sømnen idag. Jag sov længre æn jag tænkt gøra. Bara før att jag kunde liksom...

Hade fått sms imorse nær jag vaknade. Från en som jobbar på Operan (som varit med i Idol, och ær alla flickors våta drøm typ) han undrade om jag ville jobba 17-23, 17mai. HAHA what a joke. Jag ska bli full och fin den 17e ju. Jag ska ha mina snygga rosa trosor och en kort (jævligt kort) kjol och hoppas på massa blåst så min kjol kan blåsa upp och visa mina schnygga trosor. (ehhh eller nåt)

Ska gå til bussen om tjugo minuter ca. Undrar om jag skulle ut i solen liiiite till kanske. Man vet ju aldrig nær man får chansen igen.


GG

Hej o hå! Jag lever! (Tror inte någon tvivlat på det, men ändå)
Vad har hänt i mitt liv på senaste då? Hrm... hade en bra helg. Men den ska jag inte avslöja för mkt om. Bara dom utvalda som får veta det. höhö.
Skaffade mig skoskaven from hell i söndags när vi lekte turister i Oslo. Först Operan (då även en tripp upp på taket), sen gick vi til Aker brygge, köpte is på vägen. Medans de andra gick en sväng där nere satt jag och vilade fötterna. (Inte en bra idé när man har skoskav, det är sjukt hemskt att behöva gå sen igen) Sen gick vi tillbaka ner Karl Johan och käkade på McDonalds. Jag doog för jag var så sugen på dubbel cheeseburgare liksom.

Ah, sen har jag ju jobbat mån, tis, ons. Typ skittider men ändå. Chillpill liksom, gillar sånt ibland. Varje dag till och från jobbet är ett helvete med de här skoskaven. Inga skor som är bra och det gör så satans ont.

Ska iaf jobba resten av veckan också. Dock stänger vi 16 på lördag vilket känns skönt. Efter det ska jag, Sara, Terese och Silje grilla och dricka oss fulla. Det blir fett. Dom har lovat fint väder i helgen också så det blir fina firren. Kanske skulle höra om Olle vill henka på?! Ahh ingen dålig idé.

Hrm... Alexanders kusin+man+barn kommer på fredag vilket innebär att jag måste överge mitt rum där nere och flytta upp igen. Vilket innebär att jag måste flytta typ allt jag äger (som är i Norge) vilket är skitjobbigt. Jag har ingen lust alls så jag skjuter upp det hela tiden. Inte så bra gjort av mig. Men väldigt likt mig.

Jo, förresten, har ju en "intressant" grej att dela med mig av. Min bil har pajjat. HAHAH! Är inte det årets jävla skämt så säg.
Alexander kom hem igår o sa att han trodde den läckte olja, så vi gick ner och kollade, jorå en pöl under bilen. Så kollade vi i gatan, då är det värsta spåret i hela gatan. Vilket är lite komiskt eftersom jag tänkt på det där spåret och undrat vart fan det kommer ifrån. Så igår fick jag ju en liten uppenbarelse när vi kom fram till att den kommer från min bil. Hur mkt otur kan man ha med bilar?! Jag borde ha cykel, inget annat.


Bajs, jag har bara tre snus kvar. Så suuurt, jag kan ju inte ens ta bilen till Statoil heller. Man får ju inte köra utan olja liksom (och all olja har jag polerat gatan/garaget med) Så jag får helt enkelt snåla tills jag kommer på jobb imorn, för jag får ju rabatt där höhö.

Känns som det här inlägget kan va det längsta och ändå det minst innehållsrika EVER.

Nej nu ska jag fokusera på Gilmore Girls och sen slagga. Börjar iofs 14 imorn (som jag sa, skittider) men jag tänkte iaf gå upp 10 så jag kan göra lite nytta på morgonen. Eller sola fejjset lite.


So close

Idag har vart en sjukt skøn dag. Sov læænge och det var ju rætt guld vært liksom. Sen hængde jag lite med syster och Alex. Sen drog syster till London och jag och Alex kollade på Førtrollad, riktig mysfilm. efter det har jag typ hængt i soffan och bara chillat... Helt underbart att få gøra det en dag!

Imorn ære iaf jobb som gæller, dock bara till 15 :D Så nøjd att jag satte ner foten liksom...
Efter det ær det ju æn så længe lite ovisst vad som hænder och føtter. Men jag ska iaf førsøka køpa nya crocs, mina ær døda nu. Och det finns ju inget skønare att jobba i. Lite ledsamt ær ju dock att Sara my hun, har dragit till Sverige øver helgen. Tomt utan henne lær det ju bli.

Næsta helg ære feeest iaf. Jag, Sara och Terese æn så længe. Men det blir fett! Ihh my loveli little girls... Kommr bli sjukt att åka från dom! Fattar inte riktigt hur jag ska øverleva utan dom. Visst jag åker ju hem till mina ælsklingar men jag læmnar ju några också... Ibland blir liksom ingenting bra.

Nej nu ska jag sussa så jag ær fræsch imorn.

RSS 2.0