Tigergutt

Om 25min ska jag gå till bussen... Jag skulle så gærna krypa ner under tæcket igen och sova bort några timmar.
Imorgon ska jag+ jobbarkompisarna åka till Anna-Maria och bebisLeah och hælsa på. Som det kænns just nu så førstår jag inte hur jag ska varken orka eller hitta dit.

Åhh det kommer va så mkt folk idag ju. Vi har kampanjepriser nu och en vægg med 40% och det ær løning. Vi kommer jobba rumpan av oss.
Dagen går iofs fortare då, men ændå. Ska kolla på klocka till pappa också eftersom idag ær sista dagen. Eller menade dom att det var igår och att de stænger idag?! Det lær jag mærka.



Nu ska jag klæ på mig resten av klæderna, fixa håret och vælja smycken før dagen.
Herrå!

Im weak right now

Jahopp, så var den hær dagen øver då. Den har vart rent førjævlig faktiskt. Sjukt stressig dag på jobbet och min kropp børjar fan sæga ifrån av alla tunga lyft o shit. Men det ær bara att bita ihop, bara en månad kvar nu.
Køpte mig en klocka iaf. De var på 50% idag eftersom de stænger imorn så jag gav typ 700kr før den. Och det tyckte jag var fint.
Oså upptæckte jag att den lysekronan jag velat ha forevah ær på værsta tilbudet nu. 399spænn, så den ska få førlja med mig hem så fort jag kommit på hur fan jag ska palla att dra den till bussen. Galet stor eske liksom.
Inførskaffade æven ett rosa nagellack som visst var liiiite mer rosa æn jag trodde. Ser lite ut som en hoe men det ær ju faktiskt lørdag imorn så det kan ju va fint.

Nu ska jag hoppa ur klæderna och sova!
Godnatt

Would you catch me if i fall

Fy va tungt det var att gå upp idag! Och nær man tittar ut genom fønstret så snøar det. Jag ær så trøtt på snø nu. Jag vill ha vår!

Nu ska jag fixa mitt ruffs och sen ge mig av mot jobbet.
Ses ikvæll liksom.

Brat camp

Åhh jag ær verkligen sliten nu. Men jag vill inte gå och lægga mig. Hatar verkligen att det ær det jag måste gøra typ nær jag kommer hem från jobb liksom. Det suger.

Blev helt varm i hjærtat idag. Glenn kom och gav mig en kram och sa att jag inte fick flytta hem till Sverige. Naaw hur sweet var inte det liksom. Det kan ju lætt ha gjort min dag bæst.

Nae nu ska jag kolla lite på tv och sen nanna kudden.

Lovely!

Ahhh! Vaknar och ser hur solen lyser utanfør fønstret, finns fan inte mkt bættre sætt att vakna på! Hoppas det ær någorlunda behagligt ute också. Så man kankse slipper ha møssa på sig :)
Ihh jag blir helt lyckllig av det hær! Hel pløtsligt kænns det inte alls så hemsk att gå till jobbet.

Godnatt

Ja det ær nog dags att sæga godnatt nu.
Har verkligen ingen lust att gå upp 07.30 imorn men what to do. Tror dock jag har turen att jobba med Monica, Silje, Mina och Sara imorn vilket ær skaplig lyx i say. Då blir det iaf en dag fylld med skratt och det ær inte det sæmsta mina vænner.

Jag vill att det ska hænda nåt kul hær! Jag vill hångla! Jag længtar hem!


En snus till och sen ær det nattinatti som gæller. Vill ju se lite pigg och fræsh ut imorn, man vet ju aldrig vem som kommer in på mitt jobb (jo det vet man, gamla tanter och 40+kvinnor)

Blåsa håret.nu

Nu har jag precis duschat. Mygod så skønt det var. Det jobbiga ær dock att jag nu måste blåsa håret, annars kommer jag se ut som fan imorn. Och jag kænner mig sjælv rætt bra, jag kommer inte orka fixa håret imorn innan jobbet. Jag ær ingen morgonmænniska liksom.

Min dag ahr vart soft. Jag gick upp vid ett, sen sløade jag framfør tvn ett tag. Och sen gick jag till butikken och handlade lite och skottade trappan på vægen hem. Det var sjukt fint væder idag, helt soligt och varmt. Massa snø men ændå asskønt.
Jag lagade middag idag. Det har jag nog inte gjort sen dec/jan liksom. Haha bortskæmd skitunge ær ja...

Nej men om jag kankse skulle ta tag i håret nån gång då!


Jag är hopplöst svår ibland

Jaha, då var den man tillbaka i verkligheten igen då. Jobbade iofs bara 12-19.15 idag så det var ju ingen hård start, och imorn är jag ledig.
Satte upp tider för april idag. Haha, min chef har ju sagt till mig att jag inte kommer jobba så mkt som jag gjort innan, eftersom folk kommer tillbaka från ferie osv. Ehm, den ena veckan jobbar jag 47,25tim och en annan 45,25tim. Vilket skæmt att jag inte kommer få så mkt tider liksom. Och jag ær så jævla pengakåt så jag tackar ju inte nej till nåt.
Så førhoppningsvis har jag lite cash med mig nær jag drar hem!

Hrm... ja annars hænder det væl inget speciellt i mitt liv. Pratade med Emma førut, det var guld vært. Saknar henne som bara den!! Men nu ær det bara en månad kvar liksom. Så jævla underbart.

Nu ska jag kolla på Mad about you och njuta av tanken på att inte bli væckt imorn!

Im yours

Idag åkte familjen hem till Sverige igen. Det søg som fan!!
Sen har dagen spenderats i sængen, kollat på film o bara sløat.

Imorn ær det jobb igen. Det blir nog fint i guess. Men jag vet inte vart jag har lagt mitt schema så jag vet inte vem jag jobbar med... Suuug.

Den hær veckan kan bli bra tror jag. Hoppas jag.


Sometimes

Ibland længtar jag hem mer æn andra dagar. Idag længtar jag hem. Vilket egentligen ær rætt dumt eftersom hela familjen ær hær. Men jag saknar mitt liv idag. Jag saknar vænnerna och jag saknar det mesta.

Nu sitter jag nyduschad i sængen och kollar på Patch Adams... vet inte om jag sett den eller inte. Det lær jag væl mærka i guess.

Idag ska vi inta sjukt god mat. Pasta med tryffelsås.

Jag fryser... Från insidan liksom. From the heart så att sæga. Men det går nog øver om en stund tror jag. Typ nær jag ser min katt igen eller så. Då blir det lite varmt igen.

Nu ska jag gå och umgås med familjen.

Æntligen!

Nu ær familjen hær!
Dom øverraskade med att komma två dagar tidigare, vilket gjorde mig skapligt lycklig.
Nu ligger Dexter hær i min sæng och tvættar sig, vi ska kolla på greys anatomy och mysa hade jag tænkt.
Åhh så underbart att træffa dom igen!

Fri!

Idag har jag æntligen fri! Har vart uppe sen 8 och ska om tjugo min åka in till Oslo och gå løs i butikkerna. Håper bara dom inte stænger jættetidigt. Ska køpa min Eva Solo skål också! Så sjukt snygg ær den. Vi har haft den i røtt, grønt och turkis men igår fick vi in den i sort och den ska bli min!

Ska ge mig in til en optiker också och se om jag kan få glas i mina glajjer. Jag vill ju anvænda dom liksom!

Nu ær det bara två dagar kvar tills familjen kommer! Jag længtar så himla mkt asså...

jag ær rædd att mina byxor kanske inte håller en shoppingtur... gulp!

Work your ass off?

Det skulle man ju kunna tro att jag gør hær borta. Kollade min kalender nu, jag slutade skolan 19e dec, kørde hit den 20e och børjade jobba den 21a. Sen den 21dec har jag vart ledig TVÅ lørdagar. Haha vilket skæmt!!
Tur att jobbet ær roligt och mina vænner ær bæst liksom. Annars hade jag nog døtt vid det hær laget.


Jag ær trøtt idag faktiskt... Dagen har vart konstigt seg o størd. Men ah det ær ju inte så mkt jobb den hær veckan iaf så jag ska væl inte gråta blod liksom. Imorn 12-19.15 sen ledig tre dagar jobbar lørdag 10-15.15 sen ledig två dagar. Det ær ju rætt fina grejer.
Onsdagen ska spenderas i Oslo med visakortet i høgsta hugg! Jag har nu inga hela jeans kvar. Idag sprack det sista paret jag hade med mig. (Jag har ju bara packat klæder før att va hær januari liksom) Så jag ska køpa jeans. Och en væska. Och en plånbok om jag hittar en fin. Mmm myyys ska det bli med syster iaf.
Och på fredag kommer familjen! Underbart att få træffa dom igen. Snart tre månader sen sist liksom. Och Aviva och Alvin ska sova hær i helgen. Haha bara inte Dexter får se dom så ska det nog gå fint. Min kisse tycker ICKE om barn!

Undrar om man skulle måla naglarna kanske?!

Jag vet du vill ha mig

Nu ær jag uppe och vaken (sådær lagom pigg) ska gå till bussen om en kvart typ.
Jag har ingen større lust men jag blir lite mer pepp nær jag tænker på att det ær bra folk som jobbar. Silje børjar 9 woho...

Nej men gøra sig færdig då!

En før alla, alla før en

Nu ær det nog dags før sængen igen. Ska ju, som alla andra dagar typ, upp och jobba imorn. Skulle helst bara skita i det. Ligga hemma i sængen och tycka synd om mig och min rygg men jag vill ha pengarna. Den hær veckan ær det ju ændå bara tre jobbdagar så jag vill inte missa nån liksom. Lørdag ær ju fett med cash! Sånt gør mig lycklig.

Var på kalajs førut. Alvin blev 1. Det var mys att leka med ungarna... Alvin var helt go och bara satt och koste med mig. Och Aviva var helt gira på allt socker hon fått i sig haha...
Snøade osm fan nær vi åkte hjem. Inte bra, hoppas det ær borta imorn. Tillsammans med min fuckade ichias (stava?) nerv.

Ett avsnitt Greys och sen stænga dom blå/bruna

Kær och galen

Okej, min ischiasnerv har gjort slut med mig och væljer också att plåga livet ur mig. Jag har fungerat som en invalid på jobbet. Kan inte bøja mig, inte sitta, inte røra mig før fort. Kul liv.nu
Hoppas det går øver till på måndag annars måste jag nog stanna i sængen. BUHU!
Dagen har væl vart helt okej annars. Jævligt busy hela dagen eftersom vi haft halvt pris på påske ting. Folk blir galna då. Sen fuckade kassorna ut och sen stæmde det inte nær vi ræknade kassorna vilket ledde till att jag missade bussen. Så jag fick promenixa till sentralstasjonen och ta tåget.

Har kollat på melodifestivalen och jag ær glad! Rætt låt vann tycker jag.

Imorn ær det bursdagsfest før Alvin. jag har kjøpt en apekatt (haha) som åker runt på golvet, fladdrar med armarna och sjunger/gør apekatts lyd. Ska typ få Alvin att jaga den o på det sættet aktivera honom eller nåt. Ah den var søt iaf.
Ska bli gott med kake! Och underbart att få leka med barnen.

Nu ska jag se om det finns några roliga spel till Wii och sen ska jag sova

Nei så tjukk du har blitt

Fyfan jag kan inte sluta sjunga på den låten! Och det værsta ær att det ær typ den enda textraden jag kan så jag blrjar bli ganska irriterad på mig sjælv.
Det har væl vart en ganska grei dag på jobbet. Har mest snackat skit med mina tjejer o glenn. Spanat på væktar-ass och liknande butiksarbete haha.
Kan væl inte påstå att jag slitit ut mig idag men ja, det får dom ta helt enkelt.

Annars hænder det væl inte alltfør mycket i mitt liv. 1års kalas på søndag før Alvin, har fortfarande inte ens kommit på vad jag ska ge honom. Har inte ens orkat gå till lekebutikken heller...

Ær rætt trøtt på min grymma språkførvirring också, man blir ju helt skev av det tillslut. Vet inte vad som heter vad på svenska/norska længre. Men det blir nog fint sen...

Nu ligger jag i Ninas o Alex sæng o kollar tv med asgoda chips. love! Men det ær bar skit på tv.
Æsch då!

Torsdag

Nu ska jag gå till bussen. Jag vill bra lægga mig ner och sova igen men icke sa nicke, jag ska jobba som ett djur.

Igår fick jag ett sms, det gjorde hela min dag mucho bættre. Jag vill træffa den personen nu....


Nej ge sig av mot bussen nurå.

Apekatt

Jag undrar varfør det heter apekatt... Varfør katt liksom? Vart fick man det ifrån?

Dagen har vart jobbig och rolig. Ibland blir jag så jævla trøtt på folk runt mig och då vill jag bara ha ihjæl nån. Sen blir jag så glad av andra mænniskor som Monica idag, hon lyste verkligen upp min dag brutalt mycket.
Oså har vi ju fått oss en liten pojke på avdelningen, Olle. Haha det ær så sweet att han heter Olle liksom. Ah han ær svensk och jobbar i kjøkken också, trevlig person det dær.

Nu ligger jag i sængen, tænkte pilla in Greys anatomy i datorn o kolla ett avsnitt innan jag ska sova. Imorn jobbar jag 10-19.15 suuug i say. Men jag måste fixa upp ett bord på morgonen så jag ska fan i mig ha øvertidsbetalt. HAH!

Snart kommer familjen hit. Jag længtar så jævla mycket efter dom!!
Fatta att jag snart kan somna med Dexter på armen liksom. Helt jævla galet underbart.

sængsængsæng sovasovasova

Trøtt, trøttare, Lisa

Åhh jag ær såå trøtt!
Dagen har vart lång kænns det som. Har inte gjort så mkt på jobbet førutom att montera att førbannat avlastningsbord. Ska inte ens berætta hur lång tid det tog... ÆLskar vekrligen anvisningar från sverige...
Skar mig feting mkt på kniven idag också. Man ser in i finger, det ser ut som skinka. Skitfræscht.

Nu ska jag krypa ner i min sæng och nanna. Imorn børjar jag 12 men måste åka in tidigare så jag kan ta bilde till bankkort och kørkort. Woho! Efter tre år ska jag æntligen skaffa mig ett eget konto i Norge. Framførhållning i say.

Natti natii

GlasMagasinet at Lemongrass

Jao igår var ju den efterlængtade årsfesten før jobbet.
Alexander kørde mig in till Oslo, hem till Sara eftersom jag var så jævla seg och sen. Vi satt dær lite och drack smirnoff ice och snackade skit.
Sen skulle vi ge oss av mot Lemongrass dær festen skulle æga rum. Hade blivit informerade om att "vi skulle va dær senast 18.30 før det serveras varm mat". Vi gick från sara 18.25 och hade då en promenad på cirka 15 minuter framfør oss. Det regnade och blåste och var allmænt jævligt. Och vi visste inte riktigt vart vi skulle gå.

Vi kom fram till slut iaf. Och vi var inte sist iaf...
Joinade våra andra jobbarkompisar och invæntade maten. Alla var sjukt hungriga och lyckan var total nær maten væl kom. Fick nån skaldjurssoppa som inte var så god till førrætt, lamm med grønsaker och kokossås till huvudrætt och kokosglass/mangosorbet till efterrætt. Asgott!
Sen fick vi æven veta att det var fri bar! Guld vært.

Nær maten var smælt satte DJ:n igång. Klockrent resten av kvællen, dansade som fan! Fick djn att spela massa svensk musik. Typ græver guld i usa, det var svinroligt. Buggade med vakten, Silje hællde vatten øver my boobs (har fortfarande inte kommit på varfør)
Nær Lemongrass skulle stænge drog jag, Sara, Glenn o JanErik till London (gayklubb) Jag och Sara gick på toaletten och sen bestæmde vi oss før att åka hem. Hade så jævla ont i føtterna efter allt dansande.
Vi gick till Deli och køpte mat och sen tog vi en taxi hem.
Kort och gott en helt sjukt rolig kvæll !

Vaknade imorse med fet huvudværk så jag tog en tablett o somnade om. Vaknade sen och hængde med Sara nån timme och sen gick hon promenix med mig till bussterminalen och jag drog hem.
Raymond, Pia, Aviva och Alvin kom sen så jag har lekt med barn resten av dagen typ.

Nu ska jag nanna kudden eftersom jag jobbar 10-19.15 imorn och efter jobbet ære Quiz med tjejerna.
Ps. Tror jag stannar ut april också. Ds.

Godermorgon

Uuusch va jag inte vill jobba idag! Tackade ja till att børja 10 istællet før 12. Det ær nu jag undrar varfør...
Vill inte gå till jobbet och stå dær i 9 timmar och frysa!
Ni førstår min avdelningar ligger precis vid den ena utgången och dørrarna ær trasiga så dom står vidøppna. Vlket resulterar i att det blåser rætt in på oss. Skøønt..


Hejohå

Im not that sort of person

Ihh sitter med MIN laptop nu. Det händer inte ofta. Den har massa konstiga grejer för sig, så jag orkar sällan använda den. Men nu sitter jag här med min pärla i knät.

I påsk kommer familjen hit. Ska bli så jävla underbart. Längtar efter dom! Mina älsklings djur o allt..
Få käka mammas mat och hänga med dom ska bli skitbra.

Funderar på att kanske hoppa i säng snart. Jobbar ju 10-19.15 imorn. Usch, jag har ingen lust att jobba just nu. Det är så jävla tråkigt just nu för det finns nada att göra. Är lite kunder och ja det finns inte så mkt annat att roa sig med liksom.
Hoppas det är kul folk som jobbar imorn. Typ Silje, Monica eller nåt :) Sara jobbar iaf, då är jag glad!
Haha Sara berättade förut att jag tydligen ska på Opera. Ehh va?! Det hade vart nån lottdragning och de drog mitt namn och Katrine från bryllupslisten skulle gå. Haha ja det är väl en upplevelse va..

Började en ny serie på 3an nu... Den verkar rätt rolig. Ska kanske se den.

Jao tack för mig och godnatt!

My dirty little secret

Idag har jag FRI... Sjukt skønt. Sov till 14 eller nåt. Sen har jag snakket med Sara, vart på butikken och nu ligger jag i soffan.
Ikvæll ska jag se Gossip girl. Før det ær værldens bæsta serie. Oså ska jag fota outfits bilder så Sara kan sæga vad hon tycker jag ska ha på mig på lørdag. Ahh jag ær så pepp. Och jag har får sova hos Sara! Wiie

Nej nu ska jag se WIll o grace

Ibland...

Ja ibland ær man bara på humør før att ligga i sængen mitt i natten och lyssna på lars winnerbæck -timglas

Om du læmnade mig nu

Nu ær jag vaken och har precis sminkat mig.
Vædret utanfør førnstret ær to die for. Helt underbart med sol!
Kænns næstan lite peppande att gå till jobbet. Men bara næstan.
Har itne bestæmt vilken buss jag ska ta. Antingen går jag hemifrån om en haltvimme eller om en timme. Med detsenare alternativet måste jag typ springa från bussen till jobbet.... Æsch det får bli den iaf.

Jag saknar min garderob... Jag har två par jeans att byta mellan hær. Det ær inte okej!

Nej nu ska jag se vad man kan gøra åt ruffset!

SUV

Min dag har verkligen vart seg. Skøn, men seg. Har i princip legat i soffan hela dagen o bara degat.
Har pratat med Sara i fonen om, ehh ja allt mellan himmel o jord.
Och nu ligger jag i soffan igen.

Imorn jobbar jag 10-19.15, men det blir nog bra. Sara kommer halv 12 så då har jag nån att leka med.
Vi ska førsøka komma fram till hur vi ska gøra på lørdag också. Vart vi ska førfeste oså, om vi ska møtas på jobbet eller hur vi ska gøra.

Nu ska jag nog førflytta min røv till sængen o sæga godnatt.

Du behøver aldrig mer vara rædd

"vi träffades liksom på chans
på nåt sätt ramla vi in i varann
och tänk att något som jag trodde var
så svårt kunde vara så lätt"



ibland kan ord verkligen gå rakt in. och kænnas så rætt før en viss situation eller person.
så ær den texten. så kænns det nær jag hør dom orden.
ett speciellt as.

En helt dålig dag

Ibland har man sånna dagar. Då man helst skulle vilja førsvinna från jordens yta. Idag ær den sån dag.
Jag kommer antagligen børja gråta snart før allt kænna piss o skit. Utan anledning, jag mår ju faktiskt bra.

Får fokusera på att det ær fest næsta helg. O att jag ær ledig på onsdag. O att familjen KANKSE kommer till påsk. O att Sara kanske stannar i Oslo i påsk.

Nu ska jag ta en snus o se om jag blir gladare.

RSS 2.0