Långfinger




Ni ser ju själva hur snyggt mitt finger är. Jag hade ring på mig igår, undrar om jag slagit på nån med den?! haha, skulle ju knappast förvåna mig.

Joråå såatteee

Nu var det jättelänge sen jag skrev nåt... Hrm, vad har hänt sen sist?
Jag var på en jobbintervju i fredags och ska jobba på onsdag! Är sjukt glad för detta även om det till en början bara handlar om extrajobb. Det är iaf en början och jag får in en fot.

I fredags var det utgång som gällde. Hade faktiskt en sjukt bra kväll även om den innebar en del tårar och hårda ord. Sov hos Mr.L efter mycket om och men. Vet inte om det var bra eller inte. Och vi gjorde väl i princip "slut" på det vi har. Känns väl inte helt underbart just nu, men vi får väl se vad som händer och fötter.
Vaknade upp dagen efter och drog hem till Märta som gjorde sig vacker. Sen mötte vi Emelie, Alex, Emma och Robban och gick till stan och hämtade deras biljetter till fotbollen och käkade på harrys. Pappa var guld och kom och hämtade mig.
Tog igen mig några timmar och sen var det dags att göra sig iordning för kvällen. Nirosha hade kommit hem en sväng från Gränna och Löffe skulle också med.
Drog in till stan, till Ella och umgicks med folk och drack vin. För mycket vin kanske jag ska tillägga. Vi tog en taxi(?) haha, kände nu att jag inte minns det. Aja, hamnade i kön till Hugos, hoppade in i vipkön som vanligt. Och gick in. Det jag inte visste/fattade då var att Löffe och Nirosha inte kom med in. Så dom åkte hem. Ska tillägga att jag i kön kände mig så full att jag funderade på att dra hem, men jag ångrade mig.
Haha, fick tre jävla stämplar på hugos, två på handleden och en på skuldran. Då är man fan där för ofta tror jag.
Kvällen efter det kan jag inte säga så jävla mkt mer om. Jag var full. Knölfull. Dansade en hel del med Empan och ja, nån gång får jag för mig att jag ska hem. Så jag drar till Max. Själv. Ingen aning om varför men det gjorde jag.
Åt min mat och sen ringde Isan och sa att jag kunde åka med hem så jag satte mig ute och väntade. Då dyker taxichauffören upp från i fredags. Kanske ska säga att han inte har taxileg. Han är typ 45+ och kör värsta familjebilen. Så han hängde med mig och sina två kompisar i samma ålder. Haha en del ur vår konversation:
Han: Känner du igen mig?
Jag: Ehh nae?! (hjärnan går på högvarv och jag undrar om det kan va nån vars kvinna vart på jouren typ)
Han: Det var du som ville kissa i min bil igår

Hahahah fan va vuxen jag kände mig.

Vaknade idag och kände mig sämst. Världens söndags/bakis ångest... Är glad att det är en vecka tills nästa fest. Som nog lär bli lika hård. Ska dock försöka att inte köpa dricka på krogen mer, jag behöver det ju fan inte.

Har haft jätteont i mitt långfinger idag och förut upptäckte jag att det är svullet och börjat skifta i färg. Vad har jag lyckats göra med det!?

Nu ska jag sova gott för imorn kl 11 har jag tid hos frisören. Ska bli så sjukt skönt. Mitt hår växer jättefort och jag har väldigt tjockt hår. Så när det vuxit en bit blir det jättetungt och man kan inte göra nåt med det längre. Har bara inte bestämt mig vad jag ska göra med det....

See if we could be something

Snart ska jag ge mig av mot systemet. För det är så man blir glad. Och när man känner som jag gör måste man göra allt för att vara glad. För man kan ju ha legat några timmar i natt med jordens ångest. Då vill man vara glad igen. Så det ska jag bli. Glad av alkohol och mina älskade vänner!

I have to go

Är det jag som har för mycket hopp i mig som tror att det skulle kunna vara såhär? Är det jag som önskar det här och därför inbillar mig att Du kan vara sårad? Det är väl det mest rimliga egentligen. Kan det vara så att jag utan att veta om det gjort dig illa? Om det är så, vad ska jag göra då? Du ger mig ingen chans att säga något, visa något för dig. Jag vill ha den chansen. Om jag tagit en chans innan, och sagt allt jag egentligen velat säga, skulle saker varit annorlunda då?


One last breath

Ibland kan man ju undra vad som rör sig i folks små skallar. Och ibland vill man bara slå in deras pannben eller krypa in därinne och kolla om det verkligen är nån hemma. Men det kan man ju inte. Så då sitter man här och funderar istället.

Imorn är det fest. Miriam ska ju lämna oss för att plugga till läkare i Danmark. Sjukt kul för henne, men trist för oss. Så vi ska ha en liten hejdåfest för henne imorn. Det kommer bli sjukt roligt och Nirosha kommer hem också. Underbart.

Helgen förresten.. den vet jag inte om jag vill uttala mig om alls. Jag drack sprit i lördags. Jag tål inte sprit, jag blir dum i huvudet. Så jag gjorde dumma grejer och sen spydde jag på vägen hem. Och när jag kom hem. Men först väckte jag hela min familj så mamma och Emma stod i trappan och skrattade åt min snefylla. Jag skrattade också. Till och med när jag slog ihjäl huvudet i min sänggavel. Ibland är ju inte humorn på topp.

Nu vill jag ha ett jobb så jag kan skaffa en fin lägenhet. Fast jag vet inte om jag pallar att flytta hemifrån. Jag vet inte om jag pallar att vara själv.

I loved you first

Livet är bra som fan just nu känns det som! Jag gillart. Allt är ju inte som man kanske skulle vilja att det var men det är bra som fan ändå. Vännerna är det bästa som finns. Finns inte ord i världen till att beskriva hur mycket dom betyder för mig. Man kommer liksom på ibland hur jävla lyckligt lottad man är som har dom vännerna man har. Och då blir man så varm i hjärtat.

Kankse kan skaffa mig ett jobb också. Det låter som det finns hopp om saken iaf vilket vore så underbart! Hoppas, hoppas, hoppas!!

Mr.L håller sig konstig som vanligt. Kankse är lika bra, då blir jag liksom inte överraskad eller så. Det vore ju lite jobbigt.

GAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH

så arg!

You are my sweetest downfall

Åhh jag har haft en sjukt bra helg!
I fredags drog jag till Sthlm, 080808 liksom, kunde ju inte missas. Hängde med Sanna och flickorna och hade en ritkigt bra kväll. Helt galet mycket folk, var bättre när vi drog till amba och dansade loss.

Lördag var det inflyttningsfest hos Karl-Johan. Asnice förfest och sen drog jag, Isan och Eleonore till hugos. Vi dansade, drack o snackade skit med folk i största allmänhet. Träffade R vilket var sjukt kul men lite sad samtidigt..
Mr.L kom dit efter att jag påpekat att jag var där och det skulle han också vara.. och efter ett tag bestämde vi oss att det var dags att gå hem. Så det gjorde vi... Mysig walk hem till honom. Haha, han undrade varför jag vill va med honom, han som ser ut som en grottmänniska. Jag höll inte riktigt med om det :P
Kom hem till honom och hade en sjukt mysig natt... Massa skratt o kramar o pussar. Haha, hans vänner tror inte att jag finns på ritkigt. Dom tror att han har hittat på mig. Hahahah, jag dog av garv när han sa det!
Fan, jag trivs sjukt bra med honom, vilket inte är en så bra grej egentligen. Tror Märta har jävligt rätt när hon säger att han o jag är för envisa. Vi skulle lätt kunna låta det vi "har" försvinna bara för att ingen av oss kan erkänna att vi bryr oss. Men igår och idag kändes iaf tokbra. Det är så stört för jag är verkligen ingen mysig människa. Jag gillar inte för mkt närhet o gos o shit. Men med honom är det annorlunda... Jag kan ligga på hans arm o lyssna på när han sjunger dom sångerna han vet att jag gillar, och faktiskt chilla. Tycka att det är bra liksom. BAJS

Tog bussen hem imorse och ja, sen dess har jag hängt i sängen. Ska nog koppla in mitt PS2 nu, så kan jag aktivera mig resten av kvällen.
tack o hej!


Make a trade?

Haha min syster ringde idag och frågade om jag ville göra ett byte. Nintendo Wii mot PS2 +spel. Jag tycker ju att det är rätt givet att jag hellre vill ha PS2 eftersom jag inte kan använda Wii så mkt. Det är ju inkopplat i vardagsrummet och ja, när min familj kollar på tv är jag rätt körd. Och jag har inte plats på mitt rum för bowling. Och jag får massa roliga spel med PS2. Jippi i say.

Är hemma igen från landet nu. Har haft två underbara veckor däruppe. Har legat vid sjön o solat, lekt massa med Emely o de andra tjejerna, vart på lager 157, shoppat jeans som jag älskar, vart på Myllers, legat i sängen med Dexter o kollat på 2½men, skjutit med luftgevär, ja kort och gott bara njutit.
Åkte hem med riktigt blandade känslor, ville såklart hem men hade ingen lust alls att åka därifrån.

I lördags var vi (jag, Emma, Ella, Märta, Emelie, Elin, Miriam) i Linköping hos Tina. Vi käkade snittar, drack, sjöng och snackade skit. Sen tog vi bussen in mot stan o drog till bk där vi snackade lite med vakten som gulligt fixade in oss. Sen dansade vi rövarna av oss. Sjukt värt. Åkte hem sen och jag somnade med Emmas armar runt mig. Haha, hon är så jävla fin min babe.

Måndag idag och jag har startat jobbsökandet igen. Känns rätt lönlöst men håller tummarna att någon nappar och vill ha mig.
På onsdag har jag tiggt till mig en tid på ungdomsmottagningen så jag kan få nytt recept på p-piller. Tyvärr så blev det en jävla gynundersökning på köpet. HATART!

Nu ska jag sooova, eller bli klar på msn med en liten hunk först. Sen sova, så jag kan städa imorn. Jippi

RSS 2.0