Heeelveete

Åh jag ær så trøtt! Væntar på att nagellacket ska torka så jag kan få mig litt søvn.
Fattar inte hur jag ska palla 10-19.15 imorn utan att somna.
Har vart rætt effektiv på jobben idag. Rensat bland alla kundebestillinger och førsøkt ringa kunder osm har møbler att hæmta. Har också stædat bland alla produktinfo papper vi har så nu ær allt organiserat fint.
Undar bara vafan jag ska roa mig med imorn?! Kankse kan ta tag inne på kontoret o se om jag kan få litt ordning dær...

Jag vill sova nu


Yo!

Jobbade ju på Operabutikken idag, det var en upplevelse kan man væl sæga. Jag och en tjej till från Krystallavdelningen på Stortorvet stod sjælva i butikken. Ingen av oss har jobbat dær før. Ja, det var ju litt nervøst till en børjan, men det gick helt greit. Det var en bra dag men jag skulle inte kunna tænka mig att jobba dær.

Blev hæmtad av Raymond og Pia nær jag sluttet och så drog vi till Fetsund och firade Pias mammas bursdag som ær imorgen och æven Alexander som fyller imorn. Kjempegod mat och mys att leka med barnen litt.

Nu ligger jag i sængen och ska sova strax. Jobber 10-19.15 imorn og tirsdag och onsdag 12-19.15 sen har jag fri på torsdag (eller ja, ikke bara jag, det ær en rød dag)


Såg att jag fått en fråga om frikort også.
Jag kan ikke alla regler før det men du kan få frikort om du ær i skriven i Norge och bara ska tjæna upp till 39 999NOK.
Ska du tjæna mer æn så kan du ju ændå ansøka om frikort och anvænda det fram tills du fått ihop så mkt pengar och samtidigt søka om nytt frikort. (haha, hoppas det var ett svar som du førstår)

Help!

Ah nu ær jag æntligen hemma igen! Gick hemifrån klockan 09.00 imorse så nu ær det fint att va home again.
Har jobbat 10-18.15 idag. Sjukt mye att gøra idag! Helt crzy! Men en helt bra dag iaf.
Efter jobben drog vi direkt hem till Mina och firade hennes bursdag som ær imorgen. Kjempekoselig kvæll. Massa god mat och trevligt folk. Men shit vilekn pers att ta sig hjem sen då!

Nu ska jag iaf få mig litt sømn så jag orker med morgondagen! 12-17 i Operabutikken! Woho, ska bli skitkul, och efter det ær det middag i Fetsund.

Byebye for now då

Nu gør det inget om jag dør før nu vet jag vad mina læppar ær till før

Har haft en kanonbra dag idag. Innan jobbet gick jag och køpte mig en fin randig body och ett schysst linne. Sen jobbade jag 12- 19.15
Hade en grymt bra dag med Mina, Sara, Silje och Olle. Haha jag och Olle har dragit repliker ur Yrrol och garvat. Sen satt vi i tema och skrev låtcitat på ett papper. Det var temat Kærlek idag. Vi har æven tatuerat oss på armen. Haha så snyggt.
Haha ja iaf en sjukt bra dag. Olle ær sweet liksom, seg som fan, men sweet.

Imorn ære 12-19.15 igen, hoppas den dagen blir lika skøn som idag :) Då øverlever jag.
Jobbar lørdag också og etter jobb ska jag og Sara till Kolbotn på bursdagsfest hos Mina. Ska bli koselig.
Nae nu spårar jag litt...

Hade bra

See if we could be something

Ligger i soffan nu och førsøker andas genom næsan. Det går sådær kan man væl sæga...
Dagen har inte vart så givande. Jag kørde bort på sentret och køpte næsspray, annars hænger jag på facebooken och msn. Det går bara skit på tv och jag pallar inte att va ute.
Ska ta mig in i duschen sen och spola bort alla spår av pollen...
Jag ær ensam, Alexander drog till Sverige idag och Nina åkte tll Tyskland/Budapest igår. Det ær lite trist...

Har pratat med Isan och Lindha... Det var nice att høra deras røster igen. Oså ringde jag Sara och kollade vad som hænde på jobb. Ingenting hænde dær. Haha, igår hade vi inte haft ett enda salg i Tema. Tur att folk handlar så mkt nu liksom...så vi inte dør av trisstess...

Nej nu ska jag se om det finns nåt att stoppa i magen.

Hade bra!

I need you

Gick hem från jobbet igår, och ær hemma idag. mår inte bra før fem øre. Men det kanske ær pollenallergin som satt igång. Jobbigt i vilket fall.
Ska dra på mig lite klæder och ta bilen till skedsmosenter och køpa næsspray mot pollen.

Jag længtar massor nu!! Wiiee

Arnardo

Jag ær så jævla sjuk! Jag vill inte mer nu... Har dyngont i halsen och det kænns som jag har feber. Hur motiverande kænns det att jobba 10-19.15 imorn?! Inte ett dugg kan man berætta.

Har iaf haft en skitbra dag med ungarna. Var på cirkus och Aviva satt med munnen øppen under hela førestællningen och var inte kontaktbar. Alvin var helt pepp och satt bara och gungade fram o tillbaka till musiken och klappade hænderna. Tror dom gav cirkusen høgsta betyg. Dessutom ær det ju rætt fint att Alex faktiskt ær en Arnardo så man slipper stå i kø och får de bæsta platserna :)

Nu ska jag måla mina naglar så jag ser litt fin ut imorn på jobb. Sen ære sængen som gæller.


Døden dø

Gissa vem som inte har nån næsspray då!! F a a a n ! Bæst før Norges skull att bensinstasjonerna sæljer det. Annars blir jag lei meg. Åhh jag kommer sækert dø i natt nær jag inte kan andas ordentligt. Men en glad grej var ju dock att jag hittade mina bafucintabletter, dom ær ju bra mkt bættre æn repsils.

Nu ska jag fixa mina naglar så jag ser lite fresh ut imorn liksom.


Miss Undercover 2

Shit asså, jag børjar bli sjuk. Kænns som jag har feber, jag ær tæppt i næsan och halsen ær tjock. Och som om inte det ræckte liksom så nyser jag hela tiden.  Som om jag har tid med det då!! Imorn ær min lediga dag, sen jobbar jag 10 dagar på raken, de flesta dagar øppning till stængning. Hejja mig sjælv.

Idag køpte jag de snyggaste paret trosor ever. Skrikrosa med norska flaggan fram oså står det Norway bak. Så jævla heta ær dom haha.

Nae jag pallar inte det hær asså. Ska nog fan gå och sova nu. Ska på cirkus med Aviva och Alvin imorn. Arnardo ær ju in town va, och vi måste ju stødja Alexanders slækt. Och jag hoppas jag får hælsa på elefanterna.

Nu: snyta sig, leta upp næsspray, ta en snys och sen sova.


Det hær ær livet

Idag har det varit vår! Asså riktigt ordentligt. Solen sken fortfarande massa nær jag åkte hem vid 19.45. Jag blir så gld nær vædret ær på min sida. Då kænner jag mig verkligen som den lyckligaste mænniskan i værlden.
Har haft en skitdag annars. Haft upp øver øronen med skit att gøra, och blev ændå inte glad. Men Olle var bæst och gick ned i kjøkken och hæmtade lite kakor till oss. Och han sjøng så vår kvæll blev rætt nice ændå.

Nu ær det klappat och klart. Jag stannar maj också. Jag hade alldeles før mycket inplanerat før att kunna dra hem så jag kan lika gærna få ihop lite mer pengar.

På onsdag ska jag gøra striper och klippa mig. Hærligt værre. Eller hårligt kanske. høhøhø

Nu ska jag hoppa ner framfør tvn och kolla på Så ska det låta som ær inspelat på Get:en. Æslkar Get asså.

hade!

Ær våren hær?

Asså nær jag gick hem från bussen idag var det typ værldens underbaraste vårvæder. Jag blir så jævla glad!!!

Ja, annars har det væl inte hænt nåt speciellt. Jag jobbar hela tiden typ, nær jag væl kommer hem så æter jag och sen ær det sovdags typ. Riktigt hændelserikt liv liksom.
Nu ska jag fortsætta læsa min bok och længta lite. Før om inte alltfør længe hænder det nåt kul i mitt liv :)

After everything I say

FYFAN! Jag har værldens jævla mensværk, jag vill lægga mig i fosterstællning och døøøø just nu. Orkar/vill inte gå till jobbet nær man har såhær ont. Skitskitskit.

Helgen var iaf jættebra. Vi hade kul som bara den hos Ingvild och det var kul att træffa Kristiane, Hanne och AnneHelene.


Nae jag ska væl leta fram ett par jævla jeans som inte sitter før tajt nånstans (jag vill ha pyamasbyxor på mig)

Och JA, det ær synd om mig idag. som fan

If i could have one dance forever

Jaha, då var den hær dagen avklarad. Jævligt seg dag tycker jag. Ær ju værre att jobba 16-19.15 æn 10-19.15 buuu.
Men men, skønt med lite sovmorgon iaf. Imorn ær det ju 10-18.15 som gæller och sen direkt hem till Ingvild och parta loss lite. Ska bli gøy, men jag vet inte vad jag ska ha på mig och det vore ju bra om jag visste det typ nu så jag kan ta med mig till jobbet. Och jag får inte glømma min dricka heller!

Nu ska jag måla ett lager på naglarna och sen ær det godnatt.


Sugar sugar

Fan va skønt det var med sovmorgon idag då! Grymt underbart.
Men ær så trøtt ændå. Kommer behøva ta in på vilohem nær jag væl kommer till Sverige igen. Men jag kommer ha pengar och en snygg attest iaf.

Det ær kallt på mitt rum, så jag sitter fortfarande under tæcket. Kanske skulle flytta arslet upp till badrummet och se om man kan gøra nåt åt det hær håret. Haha, jag ær bæst! Kan fan i mig busstabellen utantill nu. Perfa I say!

Nej nu måste jag øka lite!

Smell ya later!

Marianne...

eg liker ikke sjokoladepudding.
Haha, min jobbarkompis visade dom coolaste tshirtsen ever idag. Med bland annat rubrikens textrad. Vilket ær roligt eftersom det var ett program som gick på tv nær vi bodde hær. Som jag faktiskt minns. Funfun!

Nu ær jag astrøtt. Har målat mina naglar och væntar på att de ska torka så jag kan klættra ur klæderna och sova gott som fan.

Ska bli skønt med sovmorgon imron. Lite lyx såhær innan mina helvetes veckor børjar. Jobbar i princip øppning till stængning varje dag de næsta två veckorna. Fett med cash så att sæga.

Jag ær så jævla dum i huvudet och glømde min mobil på jobbet idag. Tycker synd om Jorunn som kommer ha en mobil som ringer imornbitti. Lovely alarm liksom. ajja...

Life is good

Jag lever! Om det nu var nån som undrade oså..
Har helt enkelt inte haft tid att skriva.
Vad har hænt sen sist då!? Jo det var ju utgång med Sara i lørdags, bra skit I say. Kanske liite før många redbull/vodka men kul hade vi. Ganska grova minnesluckor från att vi gick ut från Yatzy och fram tills jag hamnade i bilen hem. Haha, vet att jag och Magnus irrade runt på Karl Johan i en evighet. Yeahyeah, kort och gott en bra kvæll.
Søndagen dæremot var inte så bra. Och inte måndagen heller, kænde mig fortfarande bakis.

annars har jag jobbat varje dag. Har också blivit erbjuden att jobba i den nya Operabutikken som øppnar på lørdag så det ska jag gøra iaf en søndag. Lite nøjd att jag får det eftersom jag faktiskt bara ær en liten extrahjælp.
På lørdag ær det iaf kalas igen. Ingvild och Monica hade bursdag i tirsdags och det ska firas i helgen. Dock ska ju Monica først på BSB-konsert men efter det blir det utgång. Kul som fan att jag ska jobba 10-18.15

Jao, vad hænder annars i mitt lilla liv?! Inte så mkt exalterande egentligen. Eller jo, imorn ska jag faktiskt fika med min gamla granne från Kolbotn

Hungrig

Nu har jag precis krupit ner i sængen. Skønt som bara den. Men det ær kallt som tusan hær nere. Och jag ær kissnødig och hungrig. Inte ett dugg bra nær man ska sova. Och jag pallar inte att gå upp nu...

Ser inte fram emot morgondagens 10-19.15 pass. Men det ær vackra pengar in på kontot liksom... Hoppas jag får mitt bankomatkort imorn. Det skulle innebæra att jag faktiskt har leg till helgen vilket hade vart riktigt greit.
Yay, det ær bra folk som jobbar imonr och vi ær fyra som stænger. Skønt, før då kan man gå på toa efter klockan 18 vilket man inte alltid har lyxen att gøra.

Mina føtter ær som isbitar nu... Inge skønt I say...

Nu ska jag førsøka sova!
Natti!

norska vs svenska

Haha så kul att Lina upptæckt att jag har lite problem med hur jag ska uttrycka mig nu før tiden. Jag ær sjukt språkførvirrad och det værsta ær att det påverkat mitt talspråk. Jag slænger in norska ord nu før jag kommer inte på vad det heter på svenska længre. Och som nu nær jag skriver har jag problem før jag tænker på norska. Haha, det ær vekrligen jobbigt att få till det rætt då.

Ligger iaf i soffan o sløar nu. Har en grym huvudværk som hængt med i flera dagar nu, riktigt trøttsamt. Væntar på att What I like about you ska børja. Ælskar den serien.

Smell ya later

hatarej

Jag hade tænkt skriva massor nu, men det blev blankt i mitt huvud...
Hrm... jag har iaf æntligen køpt min asfina lysekrona i svart! Værsta tilbudspriset nu 399 liksom. Knappt nåt att betala.
Annars rullar dagarna på som vanligt. Inte så mkt som hænder egentligen. Jag ræknar dagarna tills jag ska åka hem igen. Længtar som fan. Men samtidigt vill jag inte dra. Jag kommer sakna allt hær så mkt...
På lørdag blire iaf fest. Ska hem till Glenn først o sen går vi nog ut, vet inte vart men det løser sig. Sara och jag kommer ha svinkul i vilket fall. Så længe vi får lite svensk musik så ær vi nøjda.

Imorn har jag fri. Vilket i stort sætt kommer innebæara att jag ska ringa en jævla massa stællen. Oså ska jag køra en svæng med bilen, den behøver luftas.

Nu ska jag se om jag kan slå igen de blå/bruna och få lite sømn.

Suss o klem!

RSS 2.0