Jobbigt.nu

Försöker installera en jävla mediaspelare på datorn. Det går inte som jag tänkt. Och klockan tickar och jag måste upp tidigt o duscha o greja (vet ju fan inte när jag kan duscha igen)

Ah, helgen då.
Fredag: Satt hos Isabelle o grillade, åt, snackade skit och drack. Tog sen bussen in till stan o mötte upp Märtso och gick hem till henne. Fortsatte dricka, körde jag har aldrig och sen åkte vi till Hugos. Ganska rolig kväll... Fattar dock inte varför folk är så jävla sega i huvudet! Jag blir så trött... Kul hade vi iaf, och sen tog vi taxin hem.

Lördag: Efter en jävla massa om och men, drog jag ut till Mogatish. Simpa var guld o kom och hämtade mig. Hängde därute, snackade skit med gammalt folk. Hoppade studsmatta med Andrea, spelade kubb, lekte med hunden, hoppade studsmatta igen men med Simpa. Inte en god idé. Haha, jag föll ju som ett asplöv och låg där och flög medans han hoppade. Skrattade så jag hade kramp tillslut. Snackade skit med mina vänners småsystrar. Ja, o sen var klockan dags att dra in till stan. Jag var pepp och redo för utgång. Tills jag kom in till stan, kändes som jag blev sjuk typ. All kraft tog slut och jag ville serri bara lägga mig ner i en hög. Sa åt Simpa att ringa en taxi åt mig, men han ringde vårt skjuts som snällt kom tillbaka och hämtade mig igen. Vi drog till Shell och jag fick korv och blev glad. Sen körde han hem mig och jag sov. Alldeles förjävla underbart var det att dra av sig kläderna och lägga sig ner.

Idag har jag mest väntat på Alex hela dagen. Började ju dock dagen med ett fint åskväder. Alla som känner mig vet att jag är sjukt rädd för åskan. Så jag satt med täcket upp till hakan, fingrarna i öronen, en bok framför mig som jag försökte fokusera på och GRÄT. Vilken jävla barnrumpa jag är! 22 år och galet rädd för åskan... Men jag står fört iaf
Sen kom Alex och jag fick för tidig födelsedagspresent. Högtalare till min tv. Han kopplade in dem och vi provade med Gilmore girls. Helt jävla underbart, det känns som om dom är i mitt rum, hos mig. Jag blev lycklig.

Nu har jag fixat mediaspelaren så nu ska jag säga godnatt!

Tills natt blir dag

Nu är huset rent och fint. Den svarta tvätten tvättad och hängd och den vita i maskinen. Woho!
Ska dra ner till Ica nu och posta ett paket och se om dom har nåt jag vill äta till middag.

Skickade ett sms idag. Ett argt sms, nu kommer jag garanterat inte få svar. Men jag säger det, om jag träffar honom ute i helgen kommer jag gå bananas! Iaf om han försöker prata med mig. Jag är för gammal för sånt här shit asså...

Nej nu drog jag!

Helvete!

Jag har börjat få ont i halsen! Vafan är det då?! Så skulle det inte vara...

Idag är det städning och tvättning som står på schemat. Jag måste göra fint här hemma innan jag ska iväg. Och kläder kan ju va bra att ha med sig har jag hört.
Imorn ska jag in till stan och köpa biljett och hörlurar. Som jag får i namnsdagspresent av mina parenteser. Schyrrans! Dom är rosa och fina, dom jag vill ha. Hoppas MediaMarkt har dom. Annars jävlar blir jag ledsen.

Nej nu ska jag slänga mig över dammsugaren, sätta på gyllene tider och städa som ett djur!

Picture

Min dag har vart bra! Var i stan och köpte dataväska och officepaketet. Så härligt att dra kortet och beloppet är 1700:-. Eller inte kanske. Tråkigt att köpa tillbehör till datorn. Men fin väska blev det iaf.
Sen var jag en sväng på willys. Träffade lite gamla klasskompisar utanför, trevligt. Och Miriam o Anna också. Gulleflickorna.
Drog hem och chillade lite. O helt plötsligt plingade det på dörren, höll på att bajsa ner mig. Men det var bara min lilla Isan som kom o hälsade på en stund.
Beställde lite kläder från HM. Sen bestämde Isan och jag att jag skulle dra och köpa soppa åt oss, så jag gjorde det och sen hem till henne. Laga käk, kollade på tv. Satte på Sex and the city, och jag somnade så fint i soffan. Helt underbart skönt sov jag... Härligt.
Sen hoppade jag in i bilen och åkte hem. Haha, kändes så bad att ha bilen när jag bor så nära.

Imorn ska jag kanske pallra mig in till stan igen, köpa tågbiljett och hörlurar till min dator. För jag ska kolla på film när jag åker till landet. Isan har filmer till mig.

Nu kollar jag på Jordan rättsläkare. Det är en bra serie. Sen ska jag nog stoppa i Vänner och nanna kudden igen.
Först måste jag dock måla naglarna så dom inte går sönder.


Tlött

Det kan ju va så att man skickade ett sms igår till någon man vill träffa innan man drar till landet. Och då kan det ju va så att man verkligen inte förväntade sig ett svar alls. För det kan ju va så att allt brukar va på hans villkor. Då skulle man kunna bli väldigt fövånad när man 04.10 imorse faktiskt fick svar. Och kanske ett svar man ville ha till och med.

Kvällen räddades igår av Rilles o min konversation på msn. Han sa att jag kunde få omkull honom om jag klädde ut mig till ett semesterbältdjur. Haha, jag är väldigt glad att jag har Rille i mitt liv. Annars skulle jag kanske aldrig skratta.

Nu ska jag kolla om posten har kommit. Och slänga in en tvätt i maskinen.

Oh...

Ibland vill jag bara fly härifrån. Lämna mitt liv och allt jag ställer till med.
Men jag antar att man får bita i det sura äpplet och ta tag i det man styr med. Tyvärr.
Känner bara inte att jag orkar det. Jag vill chilla...

Idag tvättar jag iaf. Känner mig lite huslig och duktig.
Ska försöka träffa J i veckan också. Behöver hänga med honom, en kram från honom är guld värt.
Vill också hinna träffa min gudson..

Någon som vill byta liv med mig kanske?

554923619

Asså, ibland kommer jag på att jag faktiskt inte är en så snäll människa.
Men ganska snart kommer jag på att, hey, det skiter jag i.
Jag har inga förpliktelser så jag kan va hur dum jag vill egentligen.

Är så nöjd att mina glasögon ska bli fixade, och jag behöver inte betala. Tack Brilleland!
Så imorgon ska mina glajjer åka till Norge och få nytt glas.

Var iag duktig igår och bäddade rent och plockade undan lite på rummet. Skönt som fan.
Idag har jag diskat lite, satt igång diskmaskinen och ska väl kanske tvätta lite snart.

Lördag: Palace

OMG! Jag är lite sliten idag faktiskt...
Igår blev det utgång igen. Drog in till Emelie vid halv tio, hängde där några timmar. Spelade det där jävla kortspelet som man blir knölfull på! Riktigt värt... Snackade skit och umgicks. Killarna drog innan oss, men jag och Isan ville inte vänta längre så vi gick också. Mötte upp Robban o pojkarna på vägen och gick till Palace. Stod i kön ett tag, med en hööög snubbe som sa sig precis kommit ut från Kumla efter 4 år. För mord. Trevligt snubbe, verkligen.

Minglade runt inne på Palace, hängde med Ulf o Rille o dom ett tag. Jag hade ju vart duktig och övertalat Rilleponken att han skulle gå ut. Han blir ju knäsvag när jag kommer med mitt mjau:ande.
Dansade lite, hängde med Lindha och hade det allmänt trevligt.
Upptäckte att Mr.L skickat sms, så jag ringde upp... Vet fan inte om det var bra eller inte. Men ah, debatterade en bra stund om jag skulle komma till honom eller inte. Eller snarare, om han verkligen ville att jag skulle komma till honom. Till slut sket jag i vilket och bestämde att jag skulle dit. Då hade Märtso dragit redan o Isan va på Hugos. Mötte henne och Nicke utanför Palace och vi tog oss en taxi. Jag hoppade av hos Mr.L och sov hos honom. Han va "pruttfull" sa han innan jag kom dit. Haha, men jag var nog fan värre.
Det var iaf mysigt att träffa honom och kramas lite. Han är så jävla störd bara. Jag sa till honom flera gånger i natt att jag hatar honom och att han är störd i huvudet. Jag påpekade också att jag nog tycker så för att han är precis som jag är. Haha, ja han var nog nöjd med mitt besök ändå.

Vaknade 10.30 imorse!! Så jävla nöjd, jag brukar alltid vakna i gryningen när jag sover hos nån annan. Ringde Märtso och gick till henne. Snackade skit och skrattade i soffan ett tag och sen gick jag till bussen. Från att jag gick från Märtso till att jag kom hem, hann jag snacka med Rille typ 4 gånger tror jag. Och även Lill-Rickard och Dalle. Alltid en bra start på dagen.

Nu ligger jag och kollar på Beck. Ska städa lite sen, om jag orkar. Det är fan inte säkert.
Hungrig är jag också, men jag har inget jag är sugen på.

Tjofräs!

Fredag: Hugos

Haha, gårdagen var fan helt störd! Skitrolig, men störd.
Först var vi hos Märta och förfestade, snackade skit och hade det nice. De flesta drog men jag, Ella, Märta, Lina och Adela blev kvar längre. Sen var Lina en ängel och körde oss till Hugos och vi trippade in. Ah vi gick ju direkt till baren och skaffade oss alkohol. Sen minglade vi runt lite. Mötte Ulfish, Rille och gänget på uteserveringen. Och helt från ingenstans kysser Rille mig! Hahahah! Och jag vet fan fortfarande inte varför liksom...
Hamnade i "samtal" (om man nu kan kalla det det) med Mr.L. Haha, han är fan dum i huvudet asså. På riktigt, men jag kan ändå inte låta bli. Vi hängde runt rätt mkt tillsammans därinne sen. Men när vi skulle dra var hans brur dum och ja, jag tog en taxi hem. Hahahahaha
Idag har jag blåmärken på de mest fantastiska stället. Tänker dock itne dela med mig av det här. Men jag ska visa mina flickor sen.
För om15min ska jag gå till bussen och köra igen! Ikväll är det inflyttningsfest hos Emelittan, blir nog sjukt kul. Pallade dock inte att dra till systemet idag, så jag dricker skitcider ikväll. Illa..
Får se om vi hookar med Åbypojkarna senare, om dom nu behagar komma inåt stan. Men om jag ringer Rille och säger Mjau kommer han nog som ett skott.

Nu ska jag fixa det sista och kila!

Heppåre!

Singing that melody

Varför regnar det för?! Så sjukt dåligt tycker jag!!
Planen är att jag ska in till Märta ikväll, men nu vet jag fan inte om jag har ooorken. Jag blir verkligen ingen glad människa när vädret inte är på min sida.

Kanske skulle ta på mig lite kläder och dra ner till systemet iaf och köpa på mig lite så jag står mig ikväll och imorn.
Ja så får det nog bli.

Hej svejs

Skagen

Idag hämtade jag min älskade Skagen klocka som varit på lagning. Jag råkade ju tappa den i stengolvet hemma i Norge. Hela glaset sprack och jag trodde det var kört för min babi. Men nu är den hel och fin igen!

När jag ändå var i stan passade jag på att gå in en sväng på H&M och vad hittade jag där om inte skorna jag trånat efter sen Oslo. Så dom fick följa med hem tillsammans med en mascara. Och efter en sväng in på Gina och införskaffade ett par jeans som jag suktat efter ett tag. Kort och gott en bra dag på stan tycker jag.
Kanske då om man bortser från att jag i en butik råkade få se att ett one night jobbade där. Nu kan jag aldrig mer gå in i den butiken liksom. haha

Sweet touch of love

Jag vill börja med att säga grattis till Isabelle som blidde faster till en liten kille idag! Så underbart :)

Har faktiskt vart en sväng till OK förut. Köpte pepsi och snus. Hälsosamt liv.nu
Ligger i sängen igen nu och kollar på Life. Jag gillar den serien, han är så skum. Sen ska jag nog kolla på The Shaggy Dog. En disney film slår väl aldrig fel?

Underbar och älskad av alla

Nu kollar jag på Underbar och älskad av alla. Den verkar rätt söt än så länge...
Sjukt va tråkigt jag har...

hejhej

När det står

När det står Oliver fyllda med chili, då menar dom verkligen chili. Satan vad det bränner i munnen! Men eftersom jag älskar oliver så kan jag ju ändå inte sluta. Det kan va värt brännskador i käften.

Märks det förresten att jag inte riktigt njuter av att vara ensam?

A drop in the ocean

"Cause you are my heaven" Jaa.. så kan det ju vara liksom. Att någon är ens himmel. Det tycker jag är fint. Jag vill vara någons himmel ibland.

Och ibland vill man bara skicka ett sms och fråga om allt verkligen är som det ska. Om det är som det brukade, eller om det ska börjas om från ruta ett. Men ibland är man för feg för det. Och det kan vara så att man alltid varit svag för den här personen. Fast man annars är rätt modig.
Ibland kan det va så



Regn!!

Fyfan det är helt sick hur mycket det regnar idag. Inte en chans att jag går upp ur sängen idag. På sin höjd för att jag behöver snys.

Beslutsångest

Jag kan inte riktigt bestämma mig... Kollar på en film på 5an nu, Mamma vid 16, som verkar bra. Men om tio minuter börjar det sociala spelet på fyran som verkar jätteroligt.
What to do!?

In hell!

Ja idag känns det som jag vaknat i helvetet ungefär. Älskar verkligen att vara bakfull... Det är alltid skönt.
Gårdagen var väl rolig i guess. Kul att trippa in i vip-kön utan att egentligen ha belägg för det. Haha men är man stammis sen förra året är det tydligen okej.
Ganska rolig kväll på hugos. Men fan inte så kul som det brukar va. Höjdpunkten var att träffa min mentor från JB. Det var kul... Annars hängde jag mest runt bara. Var nog egentligen inte så pepp som jag kunde varit. Men så kan det ju gå när man heter Lisa.
Skickade ett sms inatt och ja. Jag vet fan inte om jag blev klokare av det egentligen... Men jag hoppas att jag kanske gjort det mindre fucked nu.

Ikväll ska jag hänga med min nya dator! Vi ska lära känna varandra lite bättre oså. Ska även fylla den med allt från den gamla laptopen så Alex kan få tillbaka den.
Ihh jag är glad! Underbart när jag kom hem med en fin dator. Och dessutom "lagade" jag internet igår. Någon smidig familjemedlem hade kopplat telefonledningen innan modemet. Så nu funkar allt som det ska.

Nu ska jag dricka pepsi och äta oliver.

Give it to me baby

Jo, nu ska jag åka och köpa en dator. Jag skiter it, jag SKA ha en ny dator idag.
Sen ska jag till systemet och där emellan ska jag svettas ihjäl i min bil.

Smell ya later!

buhu

Jag tror jag har fuckat allt.

Shit va jag är snurrig i huvudet nu! Va läskigt det ska bli att cykla om en stund. Jag kommer köra i diket.

Tatuering tack

Jag vill verkligen tatuera mig igen! Men jag har svårt att bestämma mig vart jag ska ha den. Har ritat upp den med tuschpenna på det stället jag funderar mest på. Ska känna på den lite nu... Sen är det ju iaf en till jag vill göra, men den vet jag inte heller vart jag ska göra av. Vill bestämma mig nu, så jag kan beställa tid och få den!

Imorgon ska jag jobba typ 11-15. Det är ju chill. Sen ska jag på stan och leta lite presenter och leta efter en bokhylla eller nåt sånt. Kanske MIO kan ha nåt fint? Måste till MediaMarkt och köpa fler säsonger scrubs, lämna in min fina skagenklocka så jag kan få nytt glas. Ah typ det jag ska roa mig med imorn.

Nu ligger jag i sängen o kollar på Sex and the city. Orkar inte resa mig och lägga nåt i dvdn. Latast i kommunen.
Om det är fint väder imorn ska jag ha min nya fina kjol på mig. Den är blommig och fin. Ser sådär härligt flickig ut i den.

Min pappa var sötast i söndags när vi skulle in till stan, han envisades med att vi skulle ta min bil in. Så jag, mamma och pappa tryckte in oss i min lilla groda. Jorå han ville tanka min bil, fulltankad! Bara för att jag kör mamma oså en del så tyckte han att han skulle paya det. Gullepappa!


Nu ska jag plocka undan lite i min säng så kanske jag kan städa ordentligt imorn! Vore great!

Mercy

Orka!
Har pratat med Isan ikväll. Kul att det går bra för nån liksom. Jag är fortfarande förvirrad, kommer ju fan inte fram till ett skit när jag diskuterar med mig själv. Borde prata med Honom men det tror jag never kommer hända. Eller okej jo, med tillräckligt mkt redbull/vodka kan det hända. Frågan är bara om det är en bra idé att göra det?
shitthefuck

Fire away

Jag kan inte sluta fundera och undra. Jag är förvirrad.nu
Vet inte vad jag känner och tycker just nu. Men jag måste nog snart ta reda på det. Annars finns det en stor risk för tears och förstörd vänskap. Och det är för många års vänskap för att vilja förstöra det.

På lördag är det iaf karnebåtsfestivalen i Viken. Newtones spelar och som den trogna groupie jag är ska jag dit. Självklart i sälle med mina flickor. Blir nog sjukt bra. Sen kanske det bär av hem hit och stoppar Ulfan i vedkorgen igen. Eller stan. Vi får helt enkelt se vad som händer och fötter.

Nu ska jag ge mig på mitt städprojekt. Det rör sig inte så jävla mycket kan man väl säga. Men först ska jag stoppa i mig en allergitablett. Baajs känner jag mig som nu.

hejhej

RSS 2.0