Woppido

Okej, hej! Det var inte igår liksom. Tænkte kanske uppdatera vad som hænt på senaste.

Min ælskade bæstis, Sanna kom ju i fredags vilket var helt sjukt hærligt. Så fredagen spenderades i soffan, kollandes på hockey. Inget før mig, men vad gør man inte før sin væn liksom. Vi somnade dock innan matchen ens var slut.
Lørdagen var ju 17mai, Norges nationaldag. Det snøade. Kallaste 17mai på 50år. Ni inser redan dær hur taggade vi var på att dra in til Oslo. Men det gjorde vi ændå.
Gick lite på Karl Johan, kækade McD. eftersom alla uteserveringar var proppfulla. Sen gick vi ner till Aker Brygge och satte oss på Fridays, det var sjukt mys. Och jævlar i havet så mkt snygga boys. Man kan kalla det heaven.
Møtte upp Terese sen och gick till Hard rock dær vi søp ænnu mer och dansade rumporna av oss. Och ja, jag fick fanimej hångla också. Så jag var nøjd. Med en svensk dock, vilket inte kænns helt okej på Norges dag liksom.

Søndag var rætt seg. Pizza och filmer.
Måndag åkte vi till mitt jobb och sen vinkade jag av Sanna på Karl Johan. Tårarna var inte långt borta alls då. Men nu ska jag fan till Tumba och hænga med henne i sommar.

Ja... sen har jag jobbat.

idag har jag æven træffat en liten pojk. man kanske kan kalla det en date. Och det var bra, jag ær nøjd. Han var søt och snæll.. Synd bara att jag åker om 2 veckor eller nåt. Men ja, jag har ju redan frågat min chef nær dom børjar anstælla julehjælper, haha. Så jag åker nog tillbaka efter sommaren och skaffar lægenhet hær.

Sen har jag slingat håret. Sjukt nøjd!

Och nu ska jag hoppa ner i min sæng och hoppas att min huvudværk drar åt helvete. Før jag SKA på jobb imorn. Silje och Mina jobbar. Då vill man va dær.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0