hej storm

Viidrigaste vädret idag! Har blåst storm hela dagen och sen kom snöhelvetet. När jag gick hemifrån halv 9 imorse skottade jag trappan. När jag kom hem idag typ kvart över 8 var det iaf 3dm snö på trappan igen. Tack som fan för den liksom. Fick ju bara skotta som ett offer så Alex kan ta sig in ordentligt.

Min syster har köpt presenter till mig. Jag är asnyfiken men hon säger ju ingenting! Får se imorn kväll.

Åhh fick mer jobbtider idag. HAHA den som inte tycker att jag sliter och är duktig kan fan dö. Jag ställer upp som ett svin och ska jobba världens sämsta tider. För hey, jag är pengakåt

nu ska jag skriva mina fina tider.
4/2: 10-19.15
5/2: ska klippa mig halv två sen drar jag till jobbet och jobbar till 19.15 (haha, detta var ju då min lediga dag, in my face)
6/2: 10-19.15
7/2: 12-19.15
8/2: 10-19.15
9/2: 10-18
10/2: Ledig! (för allt är ju stängt på söndagar)
11/2: 10-19.15
12/2: 12-19.15
13/2: 10-17
14/2: 12-19.15
15/2: 10-19.15
16/2: 10-18.15

och ja, det är dom tiderna jag fått hittills, fanns inget schema som räckte längre. ehh men fiiiina pengar blire!


Så tråkigt att vänta... tycker Alex kan komma hem nu, så jag vet att han kommer hem ordentligt o hel och allt.
Mmm...imorn ska jag sätta mig ner med högen med beställningar på århusbord. Den är inte liten vill jag tillägga, sen ska jag ringa runt så folk kan komma och hämta det dom beställt. Det är planen iaf, sen får vi se om det går, idag har jag ju exemelvis inte kunnat gå ner på lagret typ alls, för vi är för lite personal. DÖÖÖÖR på det. Jag har massor jag måste fixa, men det går inte om det inte finns folk som kan stå i alla aveldningar.
nog pratat om mitt väldigt intressanta och fängslande jobb. förstår att alla dör av nyfikenhet på vad jag gör varje dag och vilka problem jag har. jag förstår verkligen det.

är förresten lite kär i Leona Lewis-Bleeding Love

hej torsdag

fyyy va segt det ær att gå upp då! jag ær verkligen astøtt. somnade inte ordentligt igår och sen drømde jag mardrømmar. woho vilken underbar natt. vill sova.

ajja, ær uppe nu iaf, påklædd, sminkad och håret ær fixat. nu ska matlådan packas och ja, sen ær det væl dags før bussen!
10-19.15 idag, och samma imorn och 10-18.15 på lørdag. aj daj

hej tvkvæll

Åhh nu ær jag hemma igen. Skønt som bara den.
Blev lite shopping idag. Har køpt bursdagsgave till Aviva, en my little pony mjukisdyr som sjunger o shit. Rosa och glittrig såklart. Hon blir sækert mucho glad før den.
Sen køpte jag en svart hoodie, strumpor, vax, klænning och bh. En rød bh, så jævla nøjd! Har letat efter en rød bh hur længe som helst och nu hittade jag en på rea på gina tricot før 29spænn. TAGET!

Sen åkte jag hem till Skedsmokorset och gick in och bokade frisørtime på tirsdag, så skøøønt det ska bli. Ser ut som fan i huvudet nu.

Ikvæll ska jag njuta av tvn. Det ær AFV nu, sen gossip girl och ugly betty och efter det csi miami tror jag. Haha,  jag kommer inte resa mig mer ur den hær soffan.

Nu ska jag hæmta glasøgonen så jag ser tvn. Ser knappt vad jag skriver, mina øgon suger røv.

hej snö

Jaha, inatt har det då snöat igen. Jag är så sjukt trött på snö nu. Jag vill ha VÅR, ska det va så svårt liksom.
Nu är jag påklädd, matad med frulle oså. Ska väl bara hitta en buss som passar mig och dra in till jobbet och tjafsa om mina timmar.
Passar ganska bra egentligen. Ska köpa en kjol till syster och present till Aviva. Hon ska ha 3års kalas på söndag. Woho, leka med Vivis och Alvin. Kan knappt bli bättre. Skulle väl va om min lilla älsklingsJonis var här också. Saknar honom otroligt mycket. Och nu har han ju typ börjat resa sig upp, snart springer han väl omkring som en galning. Älsklingsungen.

Måste byta tights. Har lyckats ta med mig ett par med hål i. sexy. Och hälla i mig en treo.

hej IDIOT JOBB

Asså jag blir så satans jävla arg!
Fick lönespecen idag. Fick utbetalt för 75timmar. Jag har jobbat 150timmar.
Det är nu den andra lönen jag får fel.
Okej om det hade diffat 2 timmar. Men 75, är det ens nån som kollat på mitt schema eller?!
Så nu måste jag åka in till jobbet imorn, fast jag är ledig bara för att jag måste se till att jag får rätt timmar. FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!

hej frikort

HAHA ringde skatteetaten før att høra om jag verkligen har rætt till frikort, hon læt tveksam. men snubben jag snackade med førra veckan hade skickat det. TACK norge, jag slipper betala nån skatt på mina pengar. underbart i say, underbart.

nu ska jag se om jag kan få i mig lite frulle.
ær sjukt sugen på jordbærsyltetøy men jag pallar inte o dra på butikken.


hej døden

 den hær månaden førra året fick jag ett samtal. ett av de værsta någonsin. Emma hade tagit livet av sig.
Jag har tryckt bort det ett par dagar nu. Før det ær inte något jag vill tænka på. Det gør fortfarande så førbannat jævla ont att tænka på det.
Samma månad før två år sen gick Michele bort. Efter att ha kæmpat mot den jævla tumøren och tillslut fått ro. Jag behøver kanske inte førklara hur mycket smærta januari bær med sig.
Jag ær glad att jag ær hær och jobbar, att jag inte har varit hemma dessa dagarna. Nu har jag kunnat trænga bort det i alla fall lite. Det låter sækert sjukt egoistiskt, men jag antar att det ær før att skydda sig sjælv.
Den 14 februari, alla hjærtans dag, den dagen før två år sen nær Michele begravdes. Den dagen jag verkligen var tvungen att fatta att det var sant. Den nærmar sig med stormsteg. Den kommer gøra ont.

And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God wouldn't let it live
Himlens vackraste änglar!

Det finns så mycket jag borde gjort och sagt, och jag kommer aldrig någon sin få chansen att gøra det. Det gør ont som bara den att veta det.
Det gør ont att veta att MIchele hade hela livet framfør sig, hon kæmpade så hårt och modigt. Vackra Michan!!
Det gør ont att veta att Emma inte såg någon annan utvæg. Hon såg inte ljuset i tunneln, hon hade førlorat hoppet. Det gør ont att ni inte finns mer!

JAG SAKNAR ER!

hej kartongfanskap!

okej, massiv smærta i handflatan nurå. papercutad av en jævla kartong!! hatehatehate it.
dagen har vart grei. de begynte med renoveringen av butikken idag. ehh total kaos skulle man kunna sæga.
jag hade massa jag ville fått gjort idag, men har inte fått gjort det.
och nu har jag fri, tirsdag o onsdag. och helt ærligt så skiter jag i hur det blir med allt jag tænkt gøra. det får gå som det går.

fukk måste hitta ett plaster till handen typ nu. it hurts like hell.

nu snyyyysen

hej måndag

Har sovit asdåligt inatt. Så sjukt irriterande... kommer sækert gæspa mig igenom hela den hær dagen.
Nu har jag iaf fått på mig mitt ansikte... ska kira mitt huvud nu och gøra matsæck.
Dagen idag bjuder på montering av barbord, ommøblering av butikken och førhoppningsvis massa kunder!

smell ya later!

hej sängen

kollar på vänner nu och njuter. ska väl kanske nanna kudden, men jag tänkte egentligen räkna mina timmar för januari nu, eftersom jag får min lönespec snart och måste ju kolla så det stämmer. förra lönen hade de missat att ge mig betalt för en dag. inte OK!

hej vännerna

Ibland funderar jag på att bara stanna här för gott. Flytta hit istället som Ingvild sa. Men sen kommer jag på hur jävla mycket jag skulle sakna mina vänner!

Emma: som alltid, no matter what, finns där för mig! Som alltid ställer upp, alltid får mig på bra humör och stöttar mig i alla beslut jag tar.
Nirosha: precis som Emma finns du alltid där för mig. Jag vet vart jag har dig hela tiden och med dig kan jag alltid vara mig själv.
Isabelle: du har inte funnits i mitt liv så länge än, men du är garanterat här för att stanna! Du är min lullis och inget kan ändra på det, någonsin!
Lööv: har varit min trogna vän sen min första dag i 7an. Vi har gått igenom mycket tillsammans och ändå vet jag att du bara är ett telefonsamtal borta.
Sarah: hönsmamman ibland oss. Med dig är man alltid trygg, när man har dig i närheten så vet man att allting kommer bli bra!
Emelittan: du sprider sån glädje gumman! Och jag hoppas verkligen du håller dig på hemmaplan ett tag nu!
Miriam, Tina, Carro: jag träffar inte er så ofta längre och det suger som fan! Ni finns mina tankar, och jag hoppas det här året kan föra med sig fler dejter med er!
Hankypanky: som lämnade oss för kärleken i Göteborg. Det är inte detsamma att gå ut o shakea längre. Men jag hoppas du kommer hem med nya dancemoves till mig sen!
Lindha: som har funnits i mitt liv sen gymnasiet. Skulle nog inte klarar JB utan dig och våra upptåg. Vi har gått igenom massor tillsammans och jag vet att du alltid finns där.

Sanna: min lilla bästis sen barnsben. Kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Och när jag kommer hem igen så kommer jag till dig och din kissemisse!
Emely: har känt dig sen för alltid känns det som. Kan knappt komma ihåg hur livet såg ut innan du och din familj kom in i mitt liv. Det är som en andra familj för mig, och det spelar ingen roll att vi inte setts på länge, allt är som vanligt när vi ses igen.
Andreas: förtjänar faktiskt en plats här också känner jag. Har känt honom hela mitt liv. Den finaste killen i hela världen, så jävla omtänksam och genomsnäll. Det här är verkligen familj för mig!! 


Åbypojkarna; Ulfan, Micke, Linus, Rille, Zenka, Svesse, Anders, Dalle: ni har funnits i mitt liv jäävligt länge nu och utan er vet jag inte hur man hade överlevt! Med er har man alltid roligt, och man vet vart man har er! Haha, man har alltid en sovplats hos en av er iaf!


Vicky: min älskade klasskompis från beh.famped. haha! Den starkaste tjejen som finns. Världens snällaste och bästa Vickytoria, utan dig hade skolan vart en pina.
Jossan: min kära, lite aggressiva vän. Snäll rakt igenom och står för det hon tycker!
Åsa: det finns så mycket att säga om dig. Men jag tycker egentligen det räcker med, Du är bäst, jag hade inte pallat skolan utan dig!
Lotta: my partner in crime! Det var du och jag mot världen, och när jag kommer hem är det fika o skvaller som gäller!
Jenny: utan dig hade skolan sugit sönder. Du är så jävla bra!
Saknar min klass!


Det här är det som gör att jag VILL åka hem till Sverige igen! Det är ni som får mig att komma igenom de dagarna man inte vill finnas. Det är ni som gör livet värt!!

hej som fan

Det finns dagar när jag önskar att livet såg annorlunda ut. Det känns som idag är en sån dag. När jag önskar mig andra saker än det jag har. Jag vet att det bara är för stunden som jag känner så, för egentligen har jag allt jag vill ha, just nu. Saker är som dom ska vara. Men när jag är här känns det tomt. Jag tänker för mycket, saknar för mycket.
ähh vem bryr sig egentligen?!

hej söndag

älskar söndagar i norge. älskar att det går massa bra series på tvnorge. världens bästa kanal.
pallrade mig precis upp ur sängen, så jävla skönt att få sova tills man vaknar för en gångs skull.
undrar vad jag ska roa mig med resten av dagen?

nu grounded for life.


hej american pie

haha jag ær fan lættroad som få asså. har råkat spela før många dvdfilmer med zone 1 i macen så nu kan man bara se sånna. men istællet før att gå och leta upp en ny fllm kollar jag på american pie, før typ 23gången.

min mms/sms væn ær kanske inte snabbast i stan, men han håller mig road en lørdag. cred! nu tycker jag dock det ær dags før ett litet svar.  come on! Hah, nu kom det allt. duttig ponke

åhh jag når inte snusdosan i væskan, så jobbigt att jag måste resa mig... dricker lite avslagen solo istællet. asså, alla som tycker om fanta har ju totalt missat nåt. solo ær så sjukt mkt bættre!! ni måste prova det.

nog med skitsnack

hej tröttast

Åhh jag är så sjukt trött ikväll. Jobbet har gått skitbra idag, vi sålde rätt mkt och var bra mkt över budjetten för dagen. Sånt är roligt...
Imorn ska jag skriva jobbansökningar så jag kan söka lite jobb i Sverige... Mina jobbarkompisar här däremot tycker inte att jag ska åka tillbaka till Sverige, de vill ha kvar mig foevah! Sött

Har slitit med möbler hela dagen, upp o ner til lagret 4387348 gånger för att hämta varor till kunder. Kan ju säga att en pakke med stoler ikke är lätt att lyfta. Så nu ska jag lägga mig ner i sängen och njuta av att jag faktiskt är ledig imorgon (det är iofs hela norge)

ska skicka ett fint mms to a little boy now. han har längtat hela dagen hävdar han, jag tror han ljuger.

hej morgon

åhh jag ær så trøtt... alex kom o væckte mig førut, før min mobil ær fan STØRD och har stængt av sig fast den ligger på laddning och har massa batteri. Bra dær! Kom iaf upp o nu væntar jag på att klockan ska ticka så jag kan gå tll bussen.
Det ær sækert askallt ute.


Kanske køpa ny telefon nær lønen kommer?!


hej fonter

ligger i sängen och ska verkligen sova nu. är skittrött...
dagen har vart bra och jag har sålt skitmkt idag. för väääldigt många tusenlappar. och bara för det så klarade vi budjetten feint!
imorn äre jobb igen, med ingvild, silje och cathrine. woho, kommer va asmkt att göra med det är väl roligt va.

har precis hittat översättningen till den texten jag ska tatuera. men nu vet jag inte om jag kanke ska ha den på svenska iaf?! jobbigt värre liksom. har ju iaf bestämt vad som ska stå och vart det ska stå. nu är det bara allt emellan som jag ska komma på också.

fan va jag babblar. sova istället.
jag är i alla fall mkt snyggare.

hej sængen

Nu har jag precis lagt mig i sængen... tænkte sætta på ett avsnitt psych.
Imorn jobbar jag 12-19.15 inte roligt alls. Men inte så mkt att gøra åt. Vi ær sjukt dåligt med personal och man får slita rumpa før att fixa allt. Men idag fick jag iaf en glimt och en kram av my beloved Silje. Hon ær bra, bæst till o med.
Och hon jobbar på løøørdag med mig. jippiho.

nej men vafan hær sitter jag o svamlar liksom.

hej jobbet

Om fem minuter ungefær ska jag ge mig av mot ænnu en dag på jobbet. Pigg o glad? Ehh nae va.
Kunde inte somna inatt, låg bara och vred och vænde och kunde inte sluta tænka på allt osmmåste fixas på jobbet, allt jag måste fatta innan sara drar osv. Det ær fan inte okej nær man inte kan somna pga jobbet.

tack før mig. hej

hej middag

Yes nu lagar jag lite kæk. Idag ska jag matas med køttbullar och spagetti. Wow vilken festmåltid tænker ni nu, och ja, jag kan inte annat æn instæmma.

Sitter nu och væntar på att ugnen ska bli varm och att vattnet ska børja koka. Lyssnar på musik på youtube och væntar på alex. Han ær nog hemma runt åtta. Ska bli skønt med sælle igen. Måste påminna om att min bil står parkerad på hans plats, så han inte kør på den.

Undrar nær jag får min lønespec egentligen. Jag vill se hur mkt jag jobbat och hur mkt jag får. Jag lever ju før att jag ska få pengar...

Låter som vattnet kokar nu...måste kolla. Nu kokar spagettin så fint i sin kastrull.


Nu ska jag lyssna på tupac och tænka på høgstadiet. Men serri life goes on ær typ en av de bæsta låtarna jag vet. Lovelovelove...

Ohh imorn jobbar jag 10-16, det ær rena lyxen asså. Me like.

Nej men gå och duka framfør tvn då. Haha så dålig.

hej skatteetaten

"du står nå som nr 134 i køn" kuuuul... men det går nog ganska fort hoppas jag.
vill ju bara ha ett nytt skattekort, hur svårt kan det va...

ær iaf ledig idag, skønt som bara den. ska plocka undan lite hær hemma eftersom alex kommer hem idag. kan ju va kul om det ser lite schysst ut hær då.

har faktiskt sovit sjukt gott inatt, jag ær nøjd. ska fortsætta sova med min lilla skena.


hej skenan

sådæraja, nu ær skenan på handleden innan det ær dax att sussa. ingen lust att vakna astidigt imorn før att det gør ont.
nu vænner.

hej hej

Vaknade tidigt som ett svin imorse. Det var ingen højdare... Sen var jag sjukt snurrig, kunde inte ens gå rakt nær jag gick till badrummet, vilket var skapligt læskigt. Det høll i sig hela dagen, och det snurrar still a bit.

Gick iaf bra på jobbet. Kænns som om jag børjar fatta lite av temashopen, men jag kommer få slita røven av mig. Speciellt eftersom vår chef tydligen inte førstått att folk ÅKER BORT nu. aja, jag tænker inte gøra mer æn vad jag ska. inte før att savea hennes ass iaf.

Mina skor som jag bestællt från asos har kommit också. Men ja, till sverige då. Och dom får jag væl inte se førræn i mars eller nåt. BUHU!


hej ljuva morgon

Jahapp. Nu ær jag vaken. fyyyyfan. Vaknade av att min handled gør så førbannat ont och nu kan jag inte somna om. Vet inte om det ær smart att gå upp eller inte!?


hej bara

Funtar på om sømn kankse vore en bra idé nu. Blev ju trots allt jobb imorn (æven fast jag ær ledig, jag måste ju va den bæsta anstællda dær haha) Så imorn blire 10-18 i temashopen.

Nu tror jag ælsklingarnas flyg har lyft också. Hoppas de får en underbar resa! Ses i mars mina babys!

Alexander kommer hem på onsdag kvæll/natt. Det ær fan skitlænge att va ensam juh... Men då kommer han med bilen fullpackad med miiiina saker. Min dator, mina tofflor och en present från mami. Ær sjukt nyfiken!

sæng sæng sæng sova sova sova


hej fetto

som det hederliga fettot jag ær, tog jag bilen till kiwi och køpte sjokoladeis. Nu ska den avnjutas till ungkaren och hans idiotiska tjejer.

hej jag hatar mig sjælv

Jag ær så dum i huvudet ibland. Varfør tycker min hjærna att det ær en bra idé att vænda på dygnet bara før att jag ær ledig?! Jag kommer ju gå igenom værldens helvete på torsdag. Kommer kænna mig som en øverkørd sæl.... buu

Det ær inget bra på tv længre heller... kollar på mtv live shit med avril lavigne (stavning?) lagom roande... ska nog gå och hæmta några vænneravsnitt och somna till det istællet. och gøra ett stopp før en migræntablett. en halv iaf. ingn bra idé att ta treo nu, då lær jag væl inte somna førræn på tisdag eller nåt.

jag saknar mina vænner... mina flickor och åbypojkarna! så jvæla hårt att det ær øver en månad tills jag får træffa dom igen.
men jag kommer ha pengar iaf! woho liksom. pengar som kommer gå åt på allt festande jag ska utføra nær jag kommer hem igen.

undrar om jag har pengar på kontot till att betala min bilførsækring?! kan ju va bra att ha en førsækrad bil sen nær jag ska åka hem igen.
haha på tal om bilen. jobbigaste grejen i onsdags. syster och jag skulle åka och shoppa. så vi hoppar in i bilen, jag startar och gasar, biljæveln rør sig inte en millimeter. Min kæra svåger hade parkerat den med handbromsen i.... den 22 dec. Bra dær. Han tipsade om att backa/køra framåt før att typ gunga skiten loss liksom. Stjærnan hade ju dock parkerat en centimeter från ett bord med en jævla massa bråte på. Var liiiite rædd att den skulle dundra in i det och få en dataskærm genom bakrutan. Summa sumarum, jag kom loss tillslut och kunde åka och shoppa lite skor.
Vilken otroligt ointressant berættelse!! haha men det ær nog det mest hændelserika som intræffat sen jag kom hit.

godnatt

hej misstag

Ja jag tror jag har gjort en stor fet MISS. Jag køpte material girls, starring typ hilary duff och hennes syster, i tron om att den skulle va ett søtt tidsførdriv. En så længe verkar det vara det størsta misstaget ever. Men jag ger den en kvart iaf. Inte så att jag har så mkt annat på agendan så att sæga.

mygod jag vill åka hem och få mig nåt nu. vi har inte ens några snygga vakter på jobbet som man kan spana på. inse vilken torka.

hej duschen

Nu ligger jag nyduschad i soffan och kollar på American pie 2. Kommer inte ihåg den riktigt så jag tænkte att den kankse kunde va roande att se.

Skapligt skønt det var att duscha då. Men jag får typ utslad som myggbett av vattnet. Vet inte varfør men fan vad det kliar...

Undrar om det finns nån glass i den andra frysen? Jag ær så glassugen! Vill ha!


hej mætt i magen

HELL så uttråkad jag ær!!
Somnade fint i sængen førut medans stæddama høll på o styra. Shit va skønt det var. Vaknade sen och svettades sønder, hade fan klætt mig før en fjælltur och sen lagt mig under tæcket. Hurra liksom.

Nu har jag anyhoe kækat mat. Bled køttbullar och pomme. Næstan lite lyxigt. Nu ligger jag i soffan, kækar blomkål och hoppas på att det ska børja nåt vært på tv. Eller så blire shrek 3.


hej ensam

Idag har jag ganska tråkigt... ær ju helt ensam och nu har till o med stæddama gått. Kul kul.

Sitter och lyssnar på marie lindberg - trying to recall. Den påminner mig så jævla mycket om Dig. Den ær du. Vet inte vad jag kænner nær jag hør den låten och tænker på dig. Vet inte om jag bryr mig men jag kænner dig nær jag hør den. undrar hur du mår? vad du gør nu? hur allt har blivit? Hoppas du har det bra...


undrar vad jag ska tillaga før middag idag. ær hungrig men inget låter gott. Vill ha mammas mat! Men det blir væl færdiga køttbullar och snabbmackisar i guess. Det ær ju en delikatess.
Skulle ta en skål glass førut, før jag var sjukt sugen på det. Men skiten var ju slut! Hur gick det till egentligen?


hej temashopen

Jag hatar nær man stått upp så mkt o sen kommer hem o lægger sig ner, och føtterna fortfarande kænns som de står upp. Dom får ju aldrig vila!

Idag har jag vart i Temashopen massa. Sara ska læra mig lite så jag kan stå dær nu nær hon ska dra till mexico. Men jævlar i havet va dum man kænner sig nær man inte kan svara på några frågor och inte kan ett skit om avdelningen.
Ajja men der ordnar sig nog. Det ska bli roligt iaf.

Upptæckte idag att min gravida A-M ær från Tumba. Och inte nog med det, hon typ kænde min døda kusin. Helt sjukt liten værld.


hej tassen

Nu ligger jag i sængen efter ænnu en hård dag på jobbet.... 10-19.15 ær inga roliga tider alls att jobba. Men som jag brukar sæga, det ær ju pengar.
Som tack før att jag ær en hårt arbetande mænniska har jag asont i tassarna. Mina små føtter gillar inte att stå upp i nio timmar... før vi får inte sitta ner under arbetstid you know.

Imorn jobbar jag 10-17 jag ær glad som en nypirrad høna. Men tyværr innebær det bara två timmars jobb med min gravida A-M. Hon ska klæcka sin bæbis typ vilken sekund som helst kænns det som. (eller i slutet av feb) Och jag ær sjukt nyfiken på vad det blir. Silje tror det ær en pojke, før det ville hon. Jag hoppas på en liten tjej. Jag vill ha en SesongFlicka. Typ som Fame Factory bebis liksom. haha bad humor.

Ajja, annars hænder det væl inte så jævla mkt hær. Køpte shrek 3 igår så den ska jag se i helgen. Och ja juste, jag drack en latte idag. Hændelserikt liv....

hej onda handled

Ja min handled har slutat samarbeta med mig. Så nu innan jobbet ska jag på jakt efter en stødgrejshit. Får se om jag hinner/hittar det...
Annars ær jag sjukt trøtt idag trots att jag har sovmorgon. Men hærliga tider, imorn ær jag ledig. Førsta lediga dagen sen jag kom hit! Ska shoppa med syster och sen ut o kæka med lite girlies från jobbet på kvællen. Blir nog fina grejer.

Fan jag tror det regnar ute. eller det ær iaf vældigt bløtt. och jag vet inte vilka skor jag ska anvænda då. mina uggs blir ju bløta som fan men de andra jag har ær inte skøøøna att gå i. jobbigt værre...


nej nu ska ajg fixa klart det sista.


hej jobbet

Nu ska jag ge mg av mot jobbet igen. Som vanligt. Jag gør verkligen inget annat æn jobbar typ. Nada socialt liv likosm.... Fast vi ska faktiskt ut o kæka några tjejer på onsdag. Det blir bra skit det.

Annars har jag hemlængtan som vanligt... Ja allt ær som vanligt.

byebye

hej idioter

Asså ibland hatar jag verkligen mitt jobb. Eller inte jobbet  i sig utan vår chef. Idag hade hon satt upp 3 personer som skulle jobba 17-19.15. Ska då tillägga att vi har fyra jävla avdelningar. Kul att inte få gå på toa på två timmar. Tack för den!! Skulle inte ens jobbat till 19.15 idag, jag slutade 17, men jag är ju så dumsnäll (läs girig) så jag tackade ja.

Imorn är det jobb igen dock bara till 18. Inte räkna kassan WOHO!! Jag hatar det, för det stämmer aaaaldrig.
Sen ska jag nog sova.... och slöa... och äta chips om någon köper det åt mig.

Fan måste kolla hur bussarna går imorn.  Kan ju va fint att veta det... YES, jag kan sova en halvtimme längre imorn. Underbart med lördag!

Haha, jag vill verkligen åka hem nu. Jag längtar hem. Saknar mina vänner och nästa vecka kommer jag vara själv, för syster ska tll nånstans och Alex ska, HEM TILL MIG!!! hem till min mami, papi, hund och katt. Jag är jävlar så avundsjuk


Så nu ska jag krypa ihop i fosterställning och ringa mina föräldrar så dom kan väcka mig imorn.


Vicky - Jo en återträff ska absolut fixas, och när jag kommer hem är det utgång som gäller! Kan lova att Jenny 1+2 är på så övertalar vi Veronicorna och resten sen =D

hej massa jobb

tack vicky o pega før att ni fortfarande kollar att jag lever =) skønt att nån bryr sig ;)

har bestæmt mig før att stanna ut februari också. vore dumt att tacka nej nær jag i princip kan jobba hur jag vill hela den månaden. och det ær lættførtjænta pengar.
igår hade jag lyxen at sluta fyra. helt sjukt skønt, tog mig en shoppingrunda. køpte jeans, två tshirts, en kjol, lite smink och stumpbyxor. sen har jag ju køpt två par skor innan också =) så nu får det nog inte køpas så mkt mer tror jag. eller jo... jag måste ju ta en runda i lillestrøm också. oslo ær så jævla fullt med folk, orkar inte..

idad slutade jag iaf fem vilket också var skønt. hærligt att komma hem och kunna gøra nåt innan man ska sova.

nej nu ska jag kolla på en film tror jag...
bye bye mina vænner!

hej

undrar om någon ens læser det jag skriver hær?!
skitsamma.
har jobbat fyra dagar på raken nu. lite smærtsamt før tassarna men roligt før plånboken.
ær ledig idag men jobbar mån-lørd. woho sæger jag bara! skaffade nya skor igår som jag hoppas jag kan stå nio timmar i. har sjukt ont i føtterna nu och det ær inte roligt.
haha jag har verkligen inget vettigt att dela med mig av. jag har ett otroligt tråkigt liv.

længtar hem ganska mycket egentligen. saknar vænnerna. oså finns det ju någon jag skulle vilja træffa...
nær jag kommer hem ær mina vænner antagligen inte ens hemma æn. vilket kænns lagom motiverande. but what to do liksom.

nu ska jag fortsætta min lediga dag i sængen och kolla på film o kæka smash!

PUSS!

hej trøtt

idag åkte mami, papi, mormor och djuren hem. det søg riktigt hårt.
ær sjukt trøtt idag. vr barnvakt åt aviva och alvin igår. det var en pers. alvin kryper/ålar sig fram och han ær snabb som bara den. får passa på honom hela tiden så han inte ger sig ut før trappan eller nåt...
så ja idag har jag iaf sovit en hel del... imorn ær det jobb igen, men i butiken hos raymond. varetelling, woho så roligt. men det ær cash iaf...

sen jobbar jag tre dagar på raken på CG. hopppas jag får ett schema snart också... allt går så snabbt med den nya chefen. eller inte.

nej nu ære godnatt så jag ær lite pigg imorn.

RSS 2.0