With or without you

Jag gick just rakt in i vår gamla skrivare som står på golvet. Den är stor, jag förstår inte hur jag kunde missa den!

Och jag har tre myggbett på ryggen/sidan.

Getting away with murder

Okej fredagen var så sjukt bra asså! Isan och jag drog in till stan till Linus. Söp, sjöng och snackade skit med pojkarna. Tog taxi till Palace och ja, hängde där. Rätt fina var vi nog båda två. Det verkade iaf så dagen efter när vi snackade.
Hade askul på Palace men när vi skulle dra lackade jag ur. Som fan! Vilket inte är helt likt  mig. Speciellt inte att lacka på Honom. Men det gjorde jag, och han måste ju fan trott att jag helt tapat nåt. Men ja vi löste det hela och jag följde med. Så jag hoppas allt är som det ska igen nu :P Annars dör jag.
Träffade kd ute och haha ja det var ju en upplevelse kan man säga.
Har sjukt ont i kroppen efter fredagen. Otränad deluxe skulle jag tro. Är fan öm överallt.

Nu ska jag ringa Ulfish!

We belong

Jahopp, inte fick jag nåt körkort idag. Men jag kanske kan få jobb iaf. Mina Norgevänner lät väl inte helt exalterade över det kanske. Vi får se hur det går.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Jordan, rättsläkare. Det är ganska bra. Jag är trött och borde sova så jag är pigg och härlig imorn. Ska beställa tid för att få bilen servad, shoppa på systemet, kanske in till stan och köpa nåt att ha på mig. För jag och Isan ska ut imorn! Kanske hooka med Micke och Linus också. NOTE TO SELF: Ring Emelittan imorn!!!!

Ah annars har jag nog inte så mkt att säga. Jag önskar mig ett litet möte imorn. Men ja, jag vet inte om det är dumt att höra av sig liksom!? Borde låta bli tror jag men jag VILL ju... Gahhh

Hit me with your best shot

Yes! Idag kommer antagligen avin med mitt nya körkort. Och alla pengar från Norge har kommit in på kontot. Jag är rätt tät just nu :D woho!
Ska strax åka in till stan med mormor, hon ska på fotvård och jag tänkte gå och tigga jobb. Kul kul, får se om jag vågar. Måste ju typ.

Jappjapp, nu ska jag göra mig klar.
Hej!

2 veckor

Idag har jag vart i Sverige i två veckor. Känns som en evighet. Saknar Oslo och mina vänner nåt sjukt mycket. Och imorn flyttar Sara till Halmstad. Kommer bli tomt på Glasis nu.

Jaha, vad händer i mitt liv då? Igår kväll drog jag in till stan och träffade en "vän". Helt sjukt att det är sex månader sen jag såg honom sist. Träffade honom nån vecka innan jag drog om jag inte minns helt fel... Men det störda är att vi faktiskt hållt kontakten hela tiden. Detta trots att vi faktiskt inte känner varandra alls. Igår var faktiskt hans födelsedag, vilket jag inte hade en susning om. Men ja, mitt härliga sällskap får räknas som present tycker jag. Jag är ju rätt fantastisk så att säga.
Inatt vaknade jag dock av att det lät så jobbigt nånstans. Fattade inte vad det var förrän skiten tystnat, det var min mobil som ringde. Orkade inte resa mig och kolla o efter ett tag fick jag sms också. Gick till slut upp och kollade. Då hade lilla Rilleponken ringt och Micke skickat sms. Haha jävla stollar asså!

Idag har jag gett mig på rengöring2008 som jag kallart. Det innebär storstädning av garderob+rum+gästrum. Och då även uppackning av allt från Norge. Just nu lever jag fortfarande i resväskor och påsar. Jätteroligt verkligen. Men det blir fint nu när jag fixar och donar.

I helgen, eller ja på fredag, blir det utgång med Isan! Och Åbypojkarna gissar jag. Det blir nog fina fisken. Har ju inte träffat än. Eller jo, Isan kom förbi förut och sa hej och pratade skit med mig. Det var riktigt mysigt!

Men nu ska jag ge mig på städningen igen!!

Funny bunny

Jag är en sån bra människa. Att jag lyckas sätta mig själv i sånna situationer är ju ett under.
Nästan så jag förtjänar en stjärna i kanten liksom. Vet bara inte riktigt hur jag ska lösa det här nu. Hoppas det löser sig av sig själv.
Men gahh när jag får höra "jag tänker på dig ibland" från den personen jag kanske alltid hoppats ska säga nåt sånt. Så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Oså har jag den andra som ALLTID betytt så sjukt mkt. Som funnits där sen jag flyttade hit typ. Som verkligen är speciell för mig. BRA Lisa!

Aja, min midsommar var iaf sjukt bra. Var hos Elin, vi var kanske 15pers. Grillade, drack, sjöng och lekte lekar. Hade kort och gott en riktigt bra kväll med bra människor.
Det var helt otroligt att träffa Nirro igen! Och Emelittan. Har verkligen saknat mina vänner...

Nu sitter jag iaf hemma, själv. Har haft en otroligt tråkig dag. Ganska skön men tråkig. Vaknade vid 14-15 för jag tog ju migränpills när jag kom hem imorse. Sen har jag inte rört mig från sängen typ. Och eftersom jag sov så länge så är jag ju inte tillräckligt trött för att sova. Och alla filmer jag vill se är läskiga så jag vågar inte kolla på dom när jag är själv.
Imorn ska jag kanske leka med J iaf... Det vore ju niice liksom. Har just pratat med honom i en timme i fonen. Vi har avverkat de flesta samtalsämnena, typ åldersångest och barnafödande. Känns bra.

Tror jag ska hoppa ner i sängen igen och rota fram en film jag vill se.

Natti!

Best I'll ever be

WOOO, fick min lön från Norge idag. Eh GLAD är nog inte ens i närheten av vad jag är. Allt slit på lager, all skit som varit, alla timmar bakom kassan har fan vart värt det! Nu kan jag lätt köpa laptopen utan ångest och ändå leva som en gud. Tack Mig själv för att du är så jävla bra!

Ska börja göra mig i ordning för att dra in till jobbet. Jobbat kväll/natt idag och ja, jag har väl ingen större lust men jag vet att det blir trevligt när jag väl kommer dit. Men orken innan finns ju bara inte.

Igår bytte jag äntligen till sommardäck. Rätt nöjd med mig själv asså. Duktigt att göra det innan Midsommar iaf liksom. Så nu behöver jag inte oroa mig för böter där. Stoppar dom mig är det bara problemet med att jag inte har nått körkort. Men jag har ju en lapp där det står att jag har ett och att jag gjort en förlustanmälan så jag antar att det är lunchbricka.

Shit kan fortfarande inte fatta att jag fick den lönen... Härligt I say.

Nej nu ska jag göra mig klar!

Färdig. Done

Ja, jag är färdig med den här stan. Jag vill tillbaka till Oslo. Så är det bara...

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska in till jobbet och sätta upp tider. Sen antar jag att jag sover där inatt. Det känns så.
Har fortfarande inte hunnit träffa mina vänner. Har skapligt dåligt samvete för det. Men jag kan inte göra så jävla mkt åt saken heller.

Var e boxen? Där e boxen...


happy ending

Nu ligger jag i sængen... Ska nog førsøka mig på att sova så jag ær lite utvilad infør resan imorn. Typ sju jævla timmar i bilen sjælv. Helt fantastiskt tråkigt.

Ær så stressad kænner jag! Mår illa och har huvudværk. Bara før att jag ska åka liksom. Dels før att jag inte vill åka hærifrån men också før att jag ska køra hela vægen sjælv. Visst det ær tredje gången jag kør den hær stræckan sjælv men den ær fan inte kul før det asså!
Det blir nog bra nær jag væl kommer ivæg. Men det ær liksom innan som ær det jobbiga typ.

Har pratat med Mormor två gånger idag, hon længtar efter mig. Tror kanske hon kan va den som saknar mig mest. Æven om jag hoppas att Dexter længtar mest :)
Ska bli galet att træffa alla igen! Får se om jag springer hem till Isabellen nær jag kommit hem. Det ær ju bara några hus bort liksom. Det kan va vært en kram från henne.

Det mesta ær nerpackat nu. Ska bara se till att få in allt i bilen imorn. Planen ær att gå upp 8, køra och køpa frallor o sånt som jag kan ha med mig i bilen. Mitt førsta stop blir ju typ Kristinehamn eller nåt. Blir med størsta sannolikhet hungrig innan.
Sen ska jag stoppa in allt i bilen och ge mig av. Buuhuu.. Kommer sækert gråta.

Alex och jag var iaf och tvættade bilen på Esson førut. Haha helt otroligt liksom, den ær GRØN igen o inte gul av pollen.
Sen tankade vi den full och bytte den dær vindrutegrejen. Kollade olja och lufttryck så nu ska allt va klart infør færden liksom.

Fattar inte riktigt att jag åker imorn... Kænns så overkligt. Jag læmnar ju mitt liv. Iofs før mitt andra liv, men ændå.
Har bokat frisørtime på torsdag. Vill inte ens uttala mig om hur jag ser ut just nu... Måste nog till banken då också, har ju fortfarande inte kunnat få det fixat sen plånboken blev stulen. Sen ska jag nog åka in till stan och fixa kørkortet också nær jag ændå ær igång liksom. Har en kænsla av att jag nog måste børja jobba på fredagen, før torsdag behøvs før att få mitt liv på føtter igen liksom.
Sen på fredagkvæll eller lørdag førmiddag drar jag till sthlm till min bæstis. Hon krævde det och ja, jag har inget emot det alltså. Men jag undrar hur peppade mina vænner hemma blir :) haha

Nej nu ska jag hoppa i min pyamas och se om jag kan bestæmma vad jag ska køra i før klæder imorn. Krævs ju att de ær bekvæma men jag vet ju fan inte vad det blir før væder?! Lite jobbigt att køra i jeans om det ær varmt. Och leggings om det ær kallt... Ajja det løser sig nog.

Sista natten i "min" sæng i "mitt" rum nu :(

every me and every you

Haha, jag tyckte mitt rum såg ut som kriget imorse. Vilket skæmt! Nu har jag haft 45 atombomber hær inne och ja, jag ær nog inte ens halvvægs færdig med packningen. Och mygod så tråkigt det ær. Och lite sad. Packa ner mitt liv i påsar och væskor liksom. Kænner mig helt lost liksom.

Nær Alex kommer hem tænkte jag høra om han vill følja med och tanka, tvætta bilen och køpa, vafan heter det? Skenan som tvættar rutan? Vafan!!!! Vindrutetorkarblad kanske ær ett lagom bra ord.

Where is my mind

Gårdagen var trevlig. Jag rusade genom stan, køpte presenter till Sara och klocka till mig. 15.30 skulle jag møte killen på Café Sør, sjælvklart var jag liiite sen. Var tvungen att kramas hejdå på jobbet.
Sen satt vi och pratade till 19 typ... Sjukt trevligt och bra. Jag ær nøjd och glad!

Somnade runt 04 inatt. Jag har jættesvårt att somna nu innan jag ska hem.. Jag ær nervøs och oroar mig før allt! Vilket resulterar i att jag ær helt sjukt trøtt idag och det har jag ju inte tid med. Måste packa, och mitt rum ser ut som kriget.

Har gjort en playlist på youtube. massa gamla placebo låtar från høgstadiet, lite thåstrøm. Ah mysmusik liksom...

Hur fan ska jag få ner alla klæder i væskan? Bilen kommer va full med papperspåsar tllslut!

Nu: treo och sætta fart

Duschad.

Okej, jag har ingen sjælvdiciplin alls! Nær jag væl tog mig upp ur sængen gick jag o kollade på ett avsnitt av Graham Norton. Sen duschade jag. Nu ska jag vælja klæder før dagen och blåsa+platta håret. Sen får jag sækert springa till bussen.

Kan inte fatta att jag ska dra i øvermorn. Mitt liv då?! Helt sjukt ær det...
Kommer sakna så otroligt mycket hær. Det kommer bli konstigt att inte ha mina vænner næra igen. Och konstigt att Sara drar tillbaka till Sverige... Men jag ska fan till halmstad i sommar och hænga med henne! Så ær det bara...

Nej nu måste jag øka!! Ska dra om en timme.

Godmorgon lilla sømntuta

Haha, satte klockan på 09.00 før att gå upp och vara lite effektiv idag. Jag har fortfarande inte gått upp ur sængen.

Helgen har vart sjukt bra. I lørdags vad jag, Nina, Alex och Aviva på Tusenfryd. Riktigt roligt var det. Åkte mest karuseller med Aviva, men ja det ræcker ju før mig som ær en fegis.
Sen åkte vi till Raymond og Pia før att læmna Aviva och jag skulle duscha och gøra mig fræsch infør kvællen. Åkte sen in till Oslo och kækade lite och blev sen avslæppt hos Sara.
Dær satt vi sen och drack, snackade skit och hade allmænt trevligt. Jag, Sara, Terese och Silje blev det. Bestæmde oss tillslut før att ta oss ut och dansa nånstans. (och møta upp en boy)
Vi styrde føtterna mot Hard Rock, kom fram till att vi inte ville dit, møtte killen jag skulle møte och han joinade oss i jakten på dansen.
Efter mycket om och men bestæmde vi oss før Yatzy. Det var rætt kul, sjukt mycket folk och jævligt varmt att dansa men jag ær nøjd ændå.
Sen gick vi till burger king och kækade och sen gick alla hemåt. Først bokade jag o killen dock in en kaffe idag :)
Så idag ska jag in och shoppa lite och sen møta honom... Och sæga hejdå till alla på riktigt. Drar ju på onsdag så imorn lær jag nog behøva packa kanske :) haha jag ær så planerad och organiserad.
Men skitsamma, jag ær nøjd o glad att jag ska træffa honom idag iaf.

Stop and stare

Dagen har spenderats i stan med Mina. Har shoppat en hel del :) Haha, vilket kanske inte ær så smart...Men fina grejer har jag køpt.
Færgade håret idag. Jag ser øverjævlig ut. Men det får bara va. Kommer sækert inte få hångla imorn bara før det. Så jag får supa mig riktigt jævla full istællet.

Ska till tusenfryd i gryningen eller nåt imorn. Kænns lagom motiverande eftersom jag måste ha med mig allt infør kvællen då också. Och jag vet inte vad planen før kvællen ær. Får ta med mig alkohol, klæder och smink så øverlever jag nog.

Nu ska jag packa ihop lite och sova!

(hoppas jag får ett litet sms imorn ass!)

Bøler

Jao, idag har jag vart på Bøler og hælsat på AnnaMaria og Leah. Finaste lille tjejen ass! Og idag vågade jag hålla i henne. Haha, førra gången vægrade jag. Men o andra sidan var hon pytteliten då :P
Sen tog jag, AnneLise og hennes dotter Tbanen in till byn igen og jag åkte hjem.
Har kjempevondt i hodet nu og treo hjælper ikke så jag må nog ta migræntablett før jag legger mig.

Imorn ska jag møte Mina utenfor Oslo City vid 12isch. Så skal vi shoppa og sen luncha. Kommer bli asnice! Ska førbi jobb en svæng också. Salg på massa saker jag vart før snål før att kjøpe på fullpris :) haha
Oså ska jag krama Sara massor! Har inte træffat henne på typ 2 uker eller nåt. Kjempelænge ju!

Lørdag blir det Tusenfryd! Dritgøy ska det bli! Ska åka massa roliga (læs tøntiga) karuseller och brænna pengar på spel o sånt.
Sen på kvællen ær det utgång med mina flickor som gæller! Ska bli helt underbart roligt... Kanske grilla i Frognerparken først og sen dra ut og skaka rumpa!!

Nå ska jag se på Parlamentet og sen sooova

Hick!

Jag har hicka! Fan va størigt det ær. Kan ju knappt koncentrera mig på vad jag tænker.
Børjar bli trøtt nu så jag ska væl sova snart... Måste dock sova i 90 sæng inatt. Pappa ær ju hær och snæll dotter som jag ær gav jag honom min dubbelsæng. Og Weine sover i 120sængen. Jag ær så givmild.

Skulle gøra striper førut. Men eftersom jag læt mitt hår va lockigt igår ær det helt vidrigt jobbigt idag. Så det gick inte bra alls. Får ta det imorn eller nåt.

Men gaaah kan jag sluta hicka nån gång då!!!!

Latast i stan?

Fyfan hørde att min mobil ringde dær uppe nu. Men oooorka gå upp o kolla då! Sjukt svårt att resa sig.
Skulle gøra striper idag. Men mitt hår va lockigt og tjockt så jag får fixa det imorn. Eller nja, ska nog dra på meny imorn o se om dom har så jag kan færga hela huvudet istællet. Før jag ær LAT.

Nu har vi iaf enats om utgång på lørdag. Då folk jobbar på lørdagen og ikke ville va fyllesjuke. Haha meeesar i say!
Imorn ska jag antagligen dra in till AnnaMaria og Leah. Må jo træffa dom før jag drar hjem igen.
Og fredag blir det shopping og lunch med Mina! Så jævla bra uke da!

Nae men om jag skulle lyfte på mitt arsle og se vem som ringte mig!

Hett

Jag ær trøtt på att plocka undan nu! Jag vill inte mer, men jag måste. Om några timmar kommer pappa och hans jobbarkompis och då måste det se fint ut. Kænns bara surt nær jag springer runt som en gris och vædret ær undrbart ute.
Ska ta mig till Kiwi sen og køpa hårfærg. Tror jag ska færga hela håret istlælet før slingor. Mest før att jag ær så jævla lat :P

Nej men fortsætta med slavjobbet då.

Stortinget

Snart ska vi in til stan. Ska få en guidad tur på Stortinget. Det kan ju bli nice. Men jag vill egentligen bara ligga ute och steka i solen! Ska kæka på restaurang också. Det ska bli gott. Jag ær hungrig...

Har iaf lyckats få færg. Eller ja, jag har brænt boobsen. Det ær rætt skillat med tanke på att jag før någon dag sen stog och berættade før nån på jobbet att jag aaaaldrig får færg dær. Tji fick jag.

Duschade førut och mitt hår blir ju helt lockigt nær det blir bløtt. Så jag sprayade bara lockarna så dom ska hålla sig. Ser ju helt busig ut nu! Haha inte van att va lockig længre. Jag plattar det ju alltid.

Imorn kommer min pappi och Weine hit. Det ska bli helt mysigt. Får se om jag drar in till stan o tar tåget till Kolbotn och møter dom dær. Så jag kan hænka på och kolla på mitt gamla hus oså. Kankse skulle høra om arve ær hemma?!
Pappi har med sig massa klæder til mig. Sommar klæder, typ shorts och klænningar. Underbart, då kan jag va lite fresh innan jag ska hem till sweden igen. Fan jag vill inte!

ajja nu ska jag fixa det sista och dra till bussen sen!
hade!

Sommar!

Nu ær det virkelig sommar! Har legat ute og stekt i solen idag, har fått litt farge også faktiskt :)
Skal strax ut i sola igen. Men pallar ju bara liten stund åt gången.

Kænns skit att inte jobbe mer. Samtidigt som det ær ganska nice att ha fri...
Ska shoppa i veckan tænkte jag. Ligger en skobutikk på Karl Johan som jag må in i. Og Zara :) Det ær nok de viktigaste.

Nei nå æ det solning igen!

Everything

Det ær helt sjukt varmt asså! Dog lite nær jag gick till statoil og sen till lekeplatsen og møtte Nina, Alex, Aviva og Alvin. Men skønt ær det... håper det håller sig sån resten av uken så jag kan få litt farge på kroppen tills jag ska hjem :D Vill ju virkelig gjøre entre når jag kommer hem igen.

Har hængt på facebooken og lekt med barnen idag. Og nu ska jag ut i solen igen og bli fiiin.

Nu laddar jag upp bilder fra jobben igår. Kjempefina... hahah
Dog nær jag satte igång kameran og Mina hade tatt ett bilde av sig sjælv med en lapp i pannan "Lisa er kul!" haha så skøn hun er da!

Quiz

Jahopp. Hade min sista dag på jobbet igår. Det var inte kul. Var dær klockan 9, så satt jag, Silje, Mina, Invild, Britt og Sunniva og fikade oså. Sillje och jag fick massa paket og kort. O ja tårarna var inte långt borta. Fick en Eva Solo vas i hvit som jag ønskat mig, en bærepose/væskegrej, två små bøcker, en førgætmigej, en mugg med Lilla My ja lite smått o gott. Blir helt rørd av det. Att jag betyder så mkt før dom! Før dom betyder så mycket før mig. Kan inte tænka mig livet utan dessa mænniskor.
Tog massa kort igår. Och klarade budsjetten for dagen! OCh fick en klem av vakten og en førfrågan om jag hade facebook :P hehe nøjd med mig sjælv nu asså!

Nu ska jag iaf klæ på mig oså ska jag ta en promme till Statoil. Jag har bara en snus.

RSS 2.0