hej blåst

Om typ en timme ska jag åka till praktiken. Jag vill inte av två anledningar: 1. jag har sovit asdåligt inatt. 2. det blåser fan storm ute+regnar. Det är inte okej att behöva gå ut då.

åhh jag är så förkyld. kan jag inte få bli frisk nu.

oookej.

Har sovit skitdåligt inatt. Dels för att jag är så jävla förkyld och jävlig. Dels för att jag drömt att jag hade cancer och typ fått ett datum för när det skulle ta slut. ehm, ja det har ju resulterat i inte alltför bra sovförhållanden inatt.

Om en timme ska jag till praktiken igen. Ska väl bli roligt men ja, jag är ju inte fit for fight direkt. Ska nog hälla i mig en treo nu. Tackar gudarna för bafucinet. Det är lätt värt.

Åhh min isabelle kommer hem i helgen. Så jävla fint och underbart tycker jag.

Och ja, den 9e november drar jag till kina. Gulp, värsta flygresan. Men ohmigod så jävla roligt!!!

sjukling

Ja jag är galet sjuk asså. Helt tjock i halsen, snorig och ont i huvudet. Känns lagom roligt när man precis börjat praktiken. Menmen, jag kurerar med apelsiner, treo, nässpray och bafucin.

Praktiken är jag förresten sjukt nöjd med. Kunde nog inte fått det bättre.

Nej nu är det dags för påklädning, tänkte hinna med lite saker innan jag börjar idag.

btw. jag drar i november

Macau?

Systerstor ringde idag och frågade om jag kunde ta en vecka ledigt i november för att följa med henne till Macau i Kina. Bo på 5stjärnigt hotell. Världens största kasino... Jag vill ! Fatta så underbart. Ska försöka fixa det.

Annars är jag nog lite nervös just nu. Börjar praktiken imorn, har ju inte ens vart och hälsat på än, så lite läskigt är det. Men det blir nog bra. Ska bara se till att hitta dit också.

Helgen var bra iaf. Fredagen spenderades i sängen, tog det lugnt och kollade på tv.
Lördags drog vi till Anders i Lindö. Lekte med åbygrabbarna och sen drog vi till ( efter mkt jälva styrande) till Palace. Det var en riktigt bra kväll. Nirosha shakeade asset som aldrig förr och ja, allt var bara bra liksom.

Nu ska jag kolla på CSI.

âr så nyfiken på hur Vicky och Veronica har det på änglahuset.

13.15

Jao då blir jag hämtad. Jag borde kolla över vad jag har med mig och inte, men jag ooorkar inte. Skitsamma så länge min gin är med. Får bara inte glömma min huvudkudde. Dör om inte den kommer med. Kommer se roligt ut när jag ska dra, 83947 påsar för att vara borta en natt.

Har vart nere på willys och köpt lime. Så jag kan blanda mina goouuda drinkar.

Åhh så seg jag är då... måste verkligen peppa upp mig nu så jag inte är tråkig sen. Juste inte glömma TREON, eller hur vicky ;)

skeppsgården

imorn är det skeppsgården med klassen+lärare som gäller. jag är fett pepp och har inhandlat cider och gin inför kvällen. kommer nog bli kalas.

tror jag håller på att bli förkyld. vore inte så praktiskt när praktiken börjar på måndag.


tack ni två extremt omtänksamma människor som faktiskt bemödade er med kommentarer till mig. it made my day!

en mening på endast bokstaven s

Stor, stark, stilig sjöman sökes som sexuellt sällskap snarast!
haha, döden så roligt!

Cry

Något som gör att det tåras in my eyes är att jag lägger upp den asfina bilden på mig i en jävla ariel-klänning, och inte en JÄVEL kan skriva en kommentar. Dåligt i say, dåligt!

ooorka

Om cirkus en halvtimme ska jag sätta mig i bilen och åka och joura ikväll. Jag skriker inte av lycka, så skulle man kunna beskriva det hela. Jag är galet trött och vill inget hellre än att krypa ner i sängen och mysa. Men ICKE.

Ska nog gå och se om det finns varmare kläder än det jag har på mig. Jag fryser ihjäl.
Har dock haft den kanske roligaste dagen på väldigt länge i skolan. Har skrattat sönder. Prova själv att skriva en mening där alla ord börjar på S

Varsågoda

hittade den kanske finaste bilden på mig ever
Sötleif
Alex mamma har haft den här klänningen på cirkusen. Jag klär verkligen i den måste jag säga. Speciellt med feber till.

Vivis
Aviva och jag läser sagor. Med varsin halstablett i käften, det klär oss. Finaste tjejen i världen!

Äntligen

Ja till slut har jag lyckats köpa glödlampor till min taklampa, OCH satt i dem. Känner mig otroligt ambitiös måste jag säga.

Är helt otroligt trött idag, kan bero på att jag var vaken till 03 inatt och kollade på nip/tuck. Det är garanterat min nya serie. Så jävla bra. Men jag grät nåt makalöst till ett av avsnitten inatt. Ojojoj, fick nog ut tårar för ett helt år framöver.

Nu ska jag hoppa in i duschen, så jag kan ta på mig pyamas och mysa sen.

utgång

Ikväll ska vi gå ut. Jag och Lindha, det ska bli riktigt roligt. Mys att träffa min Lindha igen...
Så nu sitter jag här nyduschad och fin. Ska strax ge mig på att göra mig lite nioce inför kvällen. Köpte en ny klänning idag, nöjd är jag.

Saknar dock min Isabelle massor. Det är inte lika roligt när hon inte är här. TOMT är vad det är. Men jag ska snart åka och hälsa på i Borås.

Nej nu är det dags att göra nåt åt mitt utseende.

Tack

Det är så sjukt roligt när man ringer till sin praktikplats för att snacka lite, fråga om de vill träffa mig innan praktiken börjar osv. När de inte ens vet att jag ska dit. Jag fattar nada. Har min lärare glömt att säga det till dom? Eller pratade jag inte med rätt person? Kul är det iaf inte alls.

Idag har jag ont i huvudet. Det suger balle.

Funderar på att ta min lille bil in till stan och köpa strumpbyxor. Det vill jag ha, sådeså.
Frågan är ju bara om man orkar klä på sig, sminka sig, hoppa in i bilen och dra dit?! Jo det gör man va. Jag noppade ju ögonbrynen igår.

Ekonomiprov

Ja det hade jag idag. Det gick sådär skulle man kunna säga. Halva provet gick galant, men när jag vände blad och såg Skuldsanering tog min hjärna semester. Den blev som teflon och allt bara rann bort. Men ja, det blir väl godkänt iaf.

Ligger i sängen nu och borde verkligen sova. som vanligt. Fattar inte varför det ska vara så svårt att lägga sig i tid. Jag vet ju att det bara är jag som lider av det sen (möjligtvis min klass imorn också)

åhh släck nu lisa!!!

ojsan hoppsan

vafan gör jag uppe såhär dags när jag ska till skolan imorn?
jo mina vänner jag har pluggat till provet jag har imorn. det kommer gå bajs men jag har iaf försökt.
(jag har målat naglarna också)

btw så har jag bil nu. alltså, jag får använda den bilen som stått på garageuppfarten i en månad. den är besiktigad, försäkrad och påställd. lycka heter det på svenska.
imorn ska jag köra MIN bil till skolan.

Grattis på födelsedagen mig själv

Jago idag fyller jag år. Fast vi firade väl i fredags egentligen... Har vart en bra dag iaf, har klippt mig och pluggat. En helt bra födelsedag alltså.
Imorgon är det dags för reg.besiktningen av bilen och jag är så sjukt glad.
Ska ta mina grymt trötta ögon och hoppa i säng nu. Den skriker efter mig :)

Så trött

Jag är så sjukt trött på allting just nu. Så jävla trött på människorna i den här staden och allt som hör till. Så trött på folk som inte håller käften, på folk som bryr sig, folk som finns. Alltså de som står mig närmast har inget med det här att göra, jag menar de jag känner sen förr eller de jag inte känner alls.
JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ER!!

Jag vill flytta härifrån så jag slipper alla idioter.

IM IN LOVE

Haha ja jag är fan det. I Oliver James... haha, jag är som en 14 -årig brud men shit hans röst and his english accent.

Lexikon

Reste mig upp från pluggandet för att hämta läkarlexikonet så jag kan fortsätta skriva mitt förbannade arbete om migrän. Men jag hamnade här istället. Jag har verkligen ingen självdiciplin.

fan va jobbigt att gå ner för trapporna dååååå

Blame it on me

Jag har still ont i magen. Skitjobbigt och skitkonstigt. Vaknar 1000gånger under natten av att det gör så ont. Men nu har jag hittat en sovställning som funkar. På rygg med benen upp. Det här måste gå över snart, annars finns risken att jag blir toookig.

Idag kommer iaf Nina och Alex hit. Det ska bli helt underbart. Och de stannar till torsdag, det är skitlänge och mysigt.
Och jag ska få massa paket av min syster. Haha när det gäller paket från henne blir jag som en 4åring igen. Helt salig, för jag vet att jag bara får bra grejer!
Dessutom får jag ju inga presenter av mina föräldrar (Haha, lät som dom hatar mig eller nåt, men vi har bestämt det tillsammans)

Fick ju mina skor från ellos igår också. Dom passade och var jättefina. Jag är nöjd som ett ass.

Om man skulle ringa lite vänner och se om de ska med ut och fira mig imorn då.

Buhu

Jag mår skit. skit. skit!

Men nu har min bil fått snia nya plåtar ditsatta. Väldigt fint blev det, så nu ,längtar jag som en iddi efter tisdagens besiktning. Åhhh jag vill vill vill åka dit nu!

Har fortfarande inte fått sms från Ellos. Ringde och frågade om det och hon i andra änden informerade mig om att ett sms var skickat. IDDI! Jag har ju itne fått nåt.

What a girl wants

Ja den filmen har jag sett nu. Älskar såna tjejfilmer när jag är hängig. Har fortfarande ont i magen, eller ja asså det går i vågor liksom. Orka vara sjuk då. Bara det inte är krux med tarmarna, jag är väldigt nöjd med ett litet virus eller så. Jag nöjer mig med det liksom.

Hoppas jag får ett sms från ellos snart. Så jag kan hämta mina skor. Måste hämta bilen snart också. Men jag kan inte gå ner. Pappi kanske kan hämta mig. Ska nog ringa och kolla det..

Ont i magen

Idag är jag hemma från skolan. Hade så sjukt ont i magen igår och det sitter i fortfarande. Vaknar på natten av att det gör ont. Inte roligt... Bara det inte är nåt serri. Vill inte bli gluten eller nåt.

Ihelgen kommer syster och svåger. Och Isabelle! Det kan nog itne bli en bättre helg.
På måndag fyller jag och mamma år.
Och på tisdag är det dags för registreringsbesiktning av bilen!!!

Nu ska jag ge mig av ut till brevlådan och se om mina filmer kommit.
Sen är det sängen igen!


Skola

233719-18


Yes, nu ska jag springa ner och fixa min lunch som idag blev ravioli.
Sen ska jag ge mig av mot Carina så jag får åka emd henne till skolan.
KAMP kommer idag. Det kan nog bli riktigt spännande!

Svenska ffs!

vill göra en rättelse. det heter OMSKUREN inte omskärd.
tack för mig och godnatt


Snusklista

233719-17



      01.  HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10ST?
ja. Inte samtidigt dock.

02. TAGIT SMÄRTSTILLANDE?
jao. I have migrän

03. BRUTIT ETT BEN?
nevah

04. HAFT SEX UTOMHUS?
det har hänt

05. HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR?
eh, orka räkna

06. BITIT NÅGON I TÅN?
skulle inte ens överväga det

07. GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?
haha ja det var det enda man gjorde på högstadiet

08. SUPIT TILLS DU DÄCKAT?
tror faktiskt inte det

09. ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
nja

10. ÄTIT PAPPER?
inte av hunger

11. KYSST EN 30-ÅRING?
nja inte riktigt så old, än

12. HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER?
jorå såatteee

13. KÖRT KLÄDPOKER?
inte for real

14. TATUERAT DIG?
jo

15. PIERCAT DIG?
jo

16. BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?
why?

17. PUSSAT EN GRODA?
säkert

18. HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?
jao

19. HÅNGLAT MED NÅGON ANNANS TJEJ?
jao

20. HÅNGLAT MED EN KOMPIS TJEJ?
jao så kan man väl säga

21. SVIKIT EN VÄN?
tror inte det?!

27. ÄTIT ANTIDEPRESSIVA MEDEL?
nope

28. TAGIT SÖMNMEDEL?
nope

29. VARIT PÅ SOC?
nope

30. BOTT HOS EN FOSTERFAMILJ?
nope

31. HAFT EN KONTAKTPERSON?
nae

32. VARIT OTROGEN?
nevah

33. SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR?
jag slåss med mammi och syster

34. SPYTT PÅ NÅGON?
haha nej va

35. HAFT MAGINFLUENSA?
ehm ja

36. VARIT MED BARN?
nae

37.LYSSNAT PÅ HÅKAN?
inte av egen vilja

38. CYKLAT I MOTVIND?
svårt att undvika

39. GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG
fråga honom/henne

40. HAFT TANDSTÄLLNING?
oh yeah. Både uppe och nere. Så jävla het

41. ETT ROLIGT SKÄMT PÅ G?
inte just nu nej
42. HAR DU TRÄFFAT LEIF LOKET?
ehm nej

43. HAFT TREKANT?
nae

44. KÖPT KYCKLING FÖR VECKOPENGEN?
ehm nej

45. HITTAT EN KATT?
ja flera stycken

46. HJÄLPT EN GRANNE?
alltid, jag är så snäll

47. BLIVIT OMSKÄRD?
ehm nej

48. TRÄFFAT NÅGON IFRÅN INTERNET?
jao

49. HAFT SEX MED EN VUXEN NÄR DU VAR ETT BARN?
sjuk fråga

50. GJORT NÅGON PÅ SMÄLLEN?
i wish

Så sätt igång nu allihopa! Jag vill veta allt om er :) Lämna en kommentar om nu gör listan ( ja ananrs också)

CSI

233719-16


Har faktiskt pluggat lite idag. Och kopplat in skrivaren igen (i rock) Och lekt med facebook. (jag är faaaast)
Men nu är det dags för CSI i sängen. Kanske laptopen i knät och plugga lite samtidigt :)
Haha, vi får väl se med den saken!

dagen efter

jao. jag har nog inte så mkt att säga om gårdagen. haha, minnet sviker på ganska många ställen. men det var rätt roligt iaf :)

idag köpte vi ny diskmaskin och spis. jag är asnöjd och längtar till vi får hem grejerna

ikväll ska jag bara vara hemma. jag har varken lust eller ork att göra något. skönt.

RSS 2.0