partey

ja, jag borde inte egentligen. men jag går ut ändå. orkar inte ligga hemma.
blir party med ulfish och några av grabbarna. det blir nog bra skit det där.
nu ska jag nog kanske göra något åt mitt utseende också. haha

Någon borde få spö

Ja, och jag tror det är min läkare som står först på tur.
Jag måste ha nya migräntabletter. Jag har just köpt migräntabletter för 890kr som inte hjälper ett skit.
Jag kan inte somna igen, eftersom jag sovit från 12.30 till 17.30. Men jag måste försöka för jag kan inte vara vaken med min migrän.
Jag älskar inte mitt liv just nu

Tack o hej!

Jag och min migrän tackar för oss och försvinner nu!


Haha!

Älska när man kollar hur mkt pengar man har, och upptäcker en insättning från Vägverket på 846kr. Haha, why liksom?! Kan det vara att jag får tillbaka för fordonsskatten på mitsubishin?!
Haha sjukt rolig upptäckt iaf. Och imorn ramlar CSN-pengarna in. Woho.

Utmaning.nu

Får väl anta Sannas utmaning då...
Lista mina fem favorithundar

Mops
1. Mopsen
Cavalier King Charles
2. Cavalier King Charles...
Boston terrier
3. Boston terrier
Golden retriever
4. Golden retriever
Dalmatiner
5. Dalmatiner


Ja jag tror nog att det är mina favvisar. Förutom min egen som är en pumi :)

Fanfanfan!

Skit också! Nu har jag kopplat in datorn och vart skitduktig. Tror ni ljudet funkar som det ska!? Nej det gör det inte, och det var ju just därför den fick åka tillbaka till datasnubbarna från första början. Jag blir trött som få.

Är jordens största pms-monster idag. Haha, hade jag haft ett vapen hade jag used it asså! Alla är ju blåsta.


Ny dator!

Yey! Nu är det dags att koppla in den nya datorn... så, önska mig lycka till nu :)
(vi får väl se om jag lyckas)


Städa

Ja nu är det dags att ta tag i rummet. Går snart inte att ens ta sig in genom dörren. Så jobbigt och ovärt. Ska ta tag i det nu.
Och skapa min lilla familj, med stora problem. Kan bli intressant att se vad jag ska göra åt dom.

Schysst lista!

1. Ditt namn:
- Lisa


2. Ditt gangsternamn: (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
- Lisizzle


3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
- Black Cat


4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
- Maria Sparvstigen


5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mammas förstanamn):
- Brilibod


6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
- Pink Orgasm


7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
- Margareta


8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
- Black Dexter


Haha, tyckte det här var roligaste listan på länge! Snodde den från  http://fancica.blogg.se/


Slänga in handduken?

"This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together "

Ibland blir man nog bara väldigt trött på allting. Och känner att det är dags att slänga in handduken. Gå och lägga sig. Men jag gör det inte. För det är egentligen inte något alternativ heller.
Det finns människor runt omkring mig som jag borde "göra slut" med. Och människor jag verkligen borde visa mer uppskattning. Som nog faktiskt inte riktigt vet hur mycket dom betyder för mig.
Igår nådde jag nog en liten vändpunkt, det är säkert ingen annan som kommer märka något. Men jag känner det. Jag vet. Det är mycket jag vet som jag håller käften om. För ni behöver inte veta det jag vet. Det är bäst så.


nu går jag och lägger mig

Feeest

Ikväll är det fest för Lindha som fyllde år i tisdags. Det kommer bli fina grejer och jag är pepp. Ska in till stan snart och shoppa lite, för jag fick lön idag! Ska också göra ett besök på banken för att fixa skatteåterbäringen. Woohoo!!
Nej nu ska jag springa till bussen!

APG 210

YEY! Idag fick jag regestreringsbeviset och alltså mitt nya regnummer. Har också fått en avi, plåtar kanske!?
Ohh jag är så exalterad nu! Iofs får jag ju ändå inte köra den förrän 11sept men ändå. Glad som en nypirrad höna, så att säga.

Blodar

Min ena tå blöder och gör ont. Hoppas jag får ner foten i skon bara.
Väntar på att min pappi ska ringa så jag kan hämta honom. Jag dör om det inte sker snart. Är serri trött nu, trots att jag sov två timmar förut.
Pappa ring!!

 Målade naglarna förut, det vart fult. Men jag orkar inte fixa mera.

Imorn ska vi snacka om praktiken i skolan. Lite sad jag blev när det stället jag VERKLIGEN ville till, inte tar emot mer. Då ville jag skrika som en 2-åring. Men jag höll käft. Får se vad de har att erbjuda mer. Jag vägrar dock utvecklingsstörda eftersom jag har erfarenhet så det räcker och blir över där.
Nåt behandlingshem för ungdomar vore kanske kul. Aja, det visar sig väl.

Har hittat fiiina jeans jag vill köpa. Kanske ska göra det  :) Eller önska mig i födelsedagspresent?! Jag fyller ju snart :) wiiii

somnar snart.

Orken

Jag är fan förkyld. Så är det bara. Måste leta upp nässpray.


Hade ju lite utvecklingssamtal idag. Fick höra (as always) att jag måste räcka upp handen mer. Kan inte folk bara inse att jag inte gört?! Jag hänger med på lektionerna, jag har bra resultat på prov, jag gör bra arbeten, varför kan jag inte får slippa räcka upp tassen då?! Sa iaf vad jag tyckte om det, och ja, det känns som budskapet gick fram.
Ska försöka höja mig i iaf två ämnen också.
Lärarna har också kommit fram till att vi ska byta platser i klassrummet eftersom ah, uppmärksamheten dras till vissa specifika just nu. Så idag bytte jag stol. Till den brevid, MEN jag har fått bänkkompis nu :) fina Åsa. Och bästa Vicky sitter bakom mig. Jag är riktigt glad!

På fredag är det fest för Lindha som fyllt år! Det kommer bli massa roligt, och jag måste bara hitta en bra present till henne. Har en idé om en oserri present, men måste hitta nåt bra också. And i want lacktights :)

Isabelle flyttar från mig på lördag, jag vill grina! Min älskling får inte leave:a mig juh!!!!

Saknad

sarah o jag

Kommer sakna min Sarah hur mycket som helst!
Puss och kärlek.

PS. Jag lovar att hålla ställningarna här nu. Nu är jag högsta hönset. DS.

Lack o läder

Känner frustrationen komma när jag inte hittar lacktights någonstans. Ska det vara så förbannat svårt att få tag på!? Det är ju inte världens uppfinning, så någonstans borde man hitta det.

Jag vill inte gå till skolan! Faktiskt så vill jag inte det. Men ohmygod vilken känsla när jag träffade Lotta idag, saknat sönder efter henne då!

Emma och jag drog ut till Sarah ikväll och sa hejdå till henne. Som tur var så hann vi krama Miriam också. Känns så sjukt att de åker nu. De kommer få det galet roligt men det svider ändå i hjärtat.


Ska nog ta bort mitt gamla nagellack nu... och leta upp kalendern, sätta alarmet och nanna kudden.
Jag ska ju trots allt upp till skolan. Och jag måste ju samåka nu.


Sad Lisa

Det gör mig lite ledsen att datorn får tokryck när jag vill lägga in bilder. Öppnar hur många nya fönster som helst när jag försökt lägga in en bild. Någon som vet varför?!

byebye pärlan

ja idag klockan 16.00 blir min älskade första fina bil hämtad för att åka till skroten. jag tycker det känns assorgligt och kommer säkert gråta när hon åker. haha vilken loser jag är!
men nu finns det inte mkt mer att be för liksom. jag har inte råd att lägga mer cash där.
på tal om det så sa jag till pappi igår att jag verkligen vill ha halvförsäkring på hyundaien nu. den är ju skitfin och då förtjänar den fan försäkring som täcker också. och pappi sa att han betalar mellanskillnaden från trafik till halvförsäkring. min pappi är bästaste!


kvart i ett kommer josefine o vicky och hämtar mig så vi kan dra till skolan. woho liksom.  jag vet inte vad jag ska ha på mig. det suger!!

bilskrot

Ja nu försöker jag få tag på någon som vill hämta och skrota min bil. Skulle ringa igen vid 16 . haha och 250kr skulle jag få för vrålåket. Tack! Jag har bara fixat skiten för 6000spänn.
Stör mig nåt fruktansvärt att jag kunde fått typ 2000spänn om idioterna inte slagit sönder den.

Imorn är det skola. Jag orkar inte, jag vill ha det såhär... leva livet

Kollade på filmen från pappas kalas igår. Haha. jag låter som en man, en man med bred östgötska.

Nöjd

Ja jag är jävligt nöjd med mig själv att jag faktiskt lyckades/orkade ändra designen här. Det var ju itne så krångligt som jag trodde. Men nu orkar jag iaf inte fixa mer idag.
3 år på John Bauer kanske gav mig nåt iaf?! haha

Sne.nu

Asså serri, när jag satte mig vid datorn idag och såg att rickard skrivit att rutan på min mitsubishi var sönderslagen ville jag slå nån. Åkte ner och kollade på den och mycket riktigt, någon har haft sönder framrutan på bilen. Och det verkar ju dumt att bara göra det, så dom har sparkat sönder ett lyse bak på bilen. Så jävla värt då!
Kan man ha mer problem med en bil eller?!

Körde hem från Norge igår i nya fina bilen. Helt själv, så jävla duktig och bra är jag. Och jag älskar min nya bil, trist bara att jag inte får köra den förrän 11/9 när den ska reg.besiktigas. Det är lite trist men men.

Gick ut igår sen...jag, emma, isabelle och ellionore. Det var en rolig kväll tycker jag! Men jag borde stannat hemma och sovit istället. Kom liksom hem vid 20.00 från norge och då hade jag kört bil i 8timmar. Känner idag att ryggen inte gillart. Och hela morgonen har jag "åkt bil", typ sett skyltar, har känt hur bilen svänger ahh typ så.

Sista lediga dagen imorn då. Gulp... Ska ringa så bilen får åka till skroten.

Nej nu äre natti

yup yup

Har vart sjuk ett par dagar nu, feber o asførkyld. Men efter att ha pressat i mig massa vitaminer, piller från tyskland, treo och airbourne så mår jag bra igen.
Jag har det iaf bra hær. Skønt att vila upp sig efter dagar med alldeles før mycket alkohol och shit. Jag orkar inte med mig sjælv længre och jag behøvde verkligen en paus från allt. Behøver nog fortfrande det. Kanske dags att ta tag i skiten nu?!
Kommer hem på lørdag iaf, som det ser ut nu. Det beror på bilen och allt kaos som måste fixas. Kom fram till att det vore lættare att bara flytta hit istællet. Værsta jobbet att importera en bil juh. Men men, det blir bra nær så længe jag kommer hem med bilen førsækrad. Då ær jag glad.
Ska før øvrigt ta med mig datorn hem också! Woho sæger jag. Och jag ska koppla ihop allt, helt sjælv. Vi får væl se hur det går. Det tog mig en vecka och många svordomar att koppla in høgtalarna, haha. Men det var mest før att det var så jævla mørkt.
Imorn ska vi hæmta Aviva, hon ska sova hær. Mysmysmys. Finaste tjejen ever. Hon gillar mig också. Igår satt vi i sængen och læste boken, bara Vivis och jag. Och jag fick massa kos nær hon skulle åka hem.

Fan jag ska køra Alex till jobbet imorn och sen køra bilen hem igen. fcuk. Jag hatar till o med att sitta som passagerare på norska motorvægar. De kør som idioter. Jag vill inte, men jag måste. Det ær min bil nu, har fått alla nycklar idag. Och Alex har stædat hela bilen, in och utvændigt.

På tisdag børjar jag skolan igen. Jag vet inte riktigt hur det kænns. Men det blir nog bra så fort man kommit dit igen. Just nu kænns det jobbigt. Jag orkar inte, vill bara sova ett par månader nu och rætta till all shit jag satt mig i. Alltid...kan ju inte bara låta saker vara. Borde serri inte få dricka mer redbullvodka i hela mitt liv. Blir ju helt psyk av det. Gør saker jag inte borde gøra, som jag ændå vill gøra.

Vill bara hem till Isabelle och Emma nu. Jag behøver ventilera big time och får ur mig allt. Skulle nog behøva grina lite också. (vill inte att isabelle ska flytta till borås) Fick sms nu. vemvemvem. Emmaælskling. Hon tror att jag kommer imorn, jag skulle ju gjort det egentligen. Men jag måste ha med mig Alex till grænsen så det blir rætt med allt skiiiiiiit.


Vilket megalångt inlægg det blev. Och ændå ær det bara ytligt skit och koder. Jag vill egenlitgen skriva allt precis som det ær, som det kænns. Men man vet aldrig vem som læser, vem som snackar skit eller vem man kan lita på. Jag orkar inte førklalra mig før folk, før de beslut jag tar och før vad jag gør eller vill gøra. Jag kør på, så kan jag tjuta sen. Dagen efter, nær jag inser vad jag fcukat den hær gången. Før det ær nog mest det jag gør hela tiden. Men jag pallar inte nær saker kommer før næra inpå. Då måste jag førstøra det igen, så jag får tillbaka kontrollen. Eller va fa jag tror jag får. Før egentligen har jag ju inte kontroll øver nåt længre, allt bara rinner øver och så står jag dær.

Allt som är ditt

http://www.youtube.com/watch?v=CtpLvfnDKtI



Du går genom parken

det är inte ens natt än

och två som går bakom springer ifatt och tar

allt som är ditt


 

Du borde ha skrikit

men det kommer inget ljud

dom behöver inte ens hålla för din mun

allt som var ditt



Åh, tänk om du hade gått en annan väg

eller inte vart så korkad och gått ute själv

du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta


det måste va ditt fel

det måste va ditt fel

Vem skulle ha trott dig?


Du fyllde i blanketten som inget

och sen så var det borta

allt som var ditt

alla sömnlösa nätter

allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant

och allt som en gång var ditt


Åh, tänk om du hade gått en annan väg

eller inte vart så korkad och gått ute själv

du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta

det måste va ditt fel


det var aldrig ditt fel


Dom jävlarna ska skjutas

Dom jävlarna ska skjutas

Dom jävlarna ska skjutas

Dom jävlarna ska skjutas


Jag har hört vad han heter

jag står med ett gevär

jag ska spendera mitt liv

och ta tillbaka allt som är ditt





jagorkarintemer.nu

kan någon bara ta den där jävla bilen nu! jag orkar inte mer.

ohmygod jag går av

hitta mig själv igen

Åhh jag är så nöjd just nu! Allt känns så bra...
Igår var jag o Emma på rix fm festivalen. Det var bra skit, sitta på gräset och drick ööl. Sen mötte vi John och gick till Trädgårn där hans kompisar var. Hade en riktigt bra kväll, med trevligt folk...
Och ikväll är det kalajs igen. Träffa tjejerna i klassen och dricka lite :) Härliga tider!!
Fredag är det utgång
Lördag är det middag med tjejerna och utgång, som byebyeparty för Hankypanky. Hon ska lämna oss för Gbg och William. Den dära kärleken liksom =)

Men nu ska jag nog laga lite lunch, städa lite och fundera över vad jag ska ha på mig ikväll. man vet ju aldrig vem man träffar :)


rix fm

Igår jobbade jag. Det är fullt i huset och ett jävla liv hela tiden. Men det gick. VAr så sjukt trött när jag kom hem, somnade 21tiden. Skönt.

Idag ska jag till vårdcentralen o hämta recept på mina p-piller, klippa mig, betala bilen, skriva en annons för bilen o lägga ut på blovket, ringa och sälja min moppe, rix fm festival med tjejerna. Blir nog en bra dag :)

Fick sms igår. så skönt.

att inte komma ihåg

haha, jag hade bokat in en dejt imorn. men jag kan inte för jag måste jobba. haha, jag är ju så jävla fin. men han förstod att jag inte minns samtalet så mkt, han var också rätt rund om fötterna då. det känns ju skönt att höra.

åh jag vill verkligen se "på smällen" den verkar ju skitrolig.

nej nu ska jag se klart csi ny. vänta på att isabelle ringer och sen sova.

måste byta ett par skor imorn. jobbigt.nu

varm

mygod så varmt det är ute. har pressat lite. ska ut igen och jobba på brännan.
oh på onsdag ska jag klippa mig. guld värt. nu ser jag ju hemsk ut i håret.

jag tror jag har bokat in en dejt i veckan. men fan jag minns ju inte... kan ju knappast ringa o fråga.

Bästa helgen

I fredags skulle vi (jag, isabelle, emma o adela) ut. Drog först ut till Ella i Mogatish o förfesta lite. Sen åkte vi tll Jennys lägenhet i stan, och sen drog vi till Micke. Där micke, ulfish, rille o linus var. Fina grejer det där :)
Tog en taxi ner till hugo sen och gick ut. Sjukt rolig kväll! Asmkt folk och bara en sjukt bra kväll.

Lördagen hade vi bestämt oss för att gå ut också. Fick övertala Adela ett bra tag men till slut mjuknade hon upp så jag åkte o hämtade henne och sen åkte vi o isabelle in till jenny igen. Där var jenny, emma och fredrik. Haha en riktigt bra kväll det här också. Träffade massa roligt folk. hah, tror jag iaf.
Vaknade upp i söndags, i en säng som jag inte äger och önskade så att jag inte svept två redbullvodka på krogen.
Haha har fina minnesluckor av både kväll/natt men jag var iaf jävligt nöjd.
"det pirrar i knäna" hade jag tydligen sagt till isabelle.. vafan är det då!? vart fick jag det ifrån.
Och jag ville gå hem med någon, tur som fan att isabelle såg till att jag inte gjorde stora misstaget.

Det ömmar på alla möjliga ställen och blåmärkena frodas. Men min helg var bäst.

Och på onsdag är det kalas igen. Fett fint! Måste ju kalasa nu innan sommarlovet är slut :)

Cleant

lyssnar på dunka mig gul o blå medans jag fixar rummet. väldigt inspirerande faktiskt.
utomhusbion var kalas igår. mysigt på filten med fina tjejer. rolig film o tjejsnack liksom. och cola. bra skit. och jag rökte inte! jag är så duktig.

idag kommer isabelle hem från landet igen. ska höra om hon vill åka in till stan emd mig imorn. vill köpa kofta på ginatricot. skönaste koftan ever.

jag vill verklgien ha bilen nu. ska lägga ut min pärla på blocket o se om man kan få lite cash för den. aksnke någon som vill ha delar eller ett renoveringsobjekt liksom. man kan ju alltid prova liksom.

nej nu ska jag rensa lådor!

Linas kvällsbok

yes ikväll blire utomhusbion med emma, sarah oc ronja. det blir nog bra skit det tror jag. vill verkligen se filmen också. har precis läst boken och den gillade jag.

annars börjar mitt rum bli fiint nu. jag är nöjd.

åhvarför svarar inte isabellen fööör. jag blir ledsen.

Im the man

Har monterat Ikea-möbler sen typ klockan 17. idag. Fick äntligen sängbord, en byrå, en spegel o massa smått o gott idag. Blev så jävla fint!

har fortfarande inte rökt.

RSS 2.0